Varaždin - Izložba cvijeća |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |||||||
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 08 Lipanj 2007 u 12:30 |
||||||
U varaždinu bude tijekom baroknih večeri izložba,pa ću onda i ovogodišnje slike ubaciti.
Izložba nije prevelika,traje 3 dana i više je za ljubitelje aranžmana,rezanog cvijeća.Evo par slika prošlih godina tako da znate kako to otprilike izgleda.U atriju starog grada je a ovako izgleda srednji dio oko bunara
|
|||||||
Sponzorirani linkovi | |||||||
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
|
|||||||
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
|
|||||||
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
|
|||||||
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
Meni,jedan od najljepših
|
|||||||
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
|
|||||||
ruža
Upravo klijam Pridružen: 08 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 119 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
super,
|
|||||||
goga
Novo sjeme Pridružen: 02 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 30 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
Meni je prošle godine došlo da nekako spremim onaj ogrooomni aranžman heliconia u džep prvi put sam ih uživo vidjela iiiii opipala
|
|||||||
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
|
|||||||
Varaždin, stari moj grad!
|
|||||||
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
Lovrek,jel to samo izložba rezanog cvijeća ili.....?
|
|||||||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|||||||
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
Zna biti i cvijeća u teglima, mislim da na trgu ispred Galerije slika!
No, prošetala bum u petak ujutro, pa bum izvidila situaciju! |
|||||||
|
|||||||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
@LOVRO Ima koji dobar rasadnik cvijeća u tvojoj okolici? Naime, krajem mjeseca planiram špancirati s društvom nekoliko dana po Varaždinu i okolici, pa bi malo vremena odvojila i za nabavku cvijeća.
|
|||||||
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|||||||
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
|||||||
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
|||||||
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
|||||||
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
E, drage moje, malo kasnim s izvještajem!
Drago mi je da je Mali kaktus bila u Vž, (nadam se da ne danas jer se mogla javiti i zajedno bi prošetale), a Bebolini ću se javiti na pp! Eto, umjesto u petak i ja sam danas uživala u cvjetnim kreacijama u atriju Starog nam grada. Na prvi mah sam pomislila da je neko već stavil moje slike, al nije, naravno... Evo, mojih...neznam zakaj, al skoro pa smo slikale iste "manekene i manekenke"... Ne lažem, evo pogledajte... ...jedan od copy MK... |
|||||||
|
|||||||
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
Nekoliko štandića (5 kom) na Stančićevom trgu: domaće rukotvorine - čipke, aromaterapijski svjećnjaci , te jedan sa kaktusima i dva sa mix cvijećem...
|
|||||||
|
|||||||
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
|
|||||||
|
|||||||
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
|
|||||||
|
|||||||
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
|
|||||||
|
|||||||
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |