Proljeće nudi-traži |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | ||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 15 Rujan 2008 u 11:22 |
|
Evo šta trenutno imam za ponuditi...
noćna frajla - roza-žuta
osteospermum - roza
ljute papričice (čili) - biljke koje već imaju papričice...
tamjan ukrasni ( pelcer)
....
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
malosrce ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
može li meni ove dvoje iznad...
please..........
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Može malo srce.
Ti si iz Sesveta ili sam nešto pomiješala???
|
||
![]() |
||
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
|
pošalji odmah i za mene isto i dodaj nočne frajle.nešto ih imam ali neznam još koje su boje.ja ču se sa susjedom dogovoriti o podjeli(njoj jedna meni dvije sjemenke tako da bude pravedno)he..he..he..
|
||
mi smo djeca cvijeća
|
||
![]() |
||
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
|
osteospermum
Malo sam čitao o ovoj biljćici, i ćini mi se prihvatljivom za moj ukus. Oprosti na boji, ne kužim zašto piše crveno ![]() |
||
![]() |
||
malosrce ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
|
.... [/QUOTE]
može li meni ove dvoje iznad...
please.......... [/QUOTE]
![]() Može malo srce.
Ti si iz Sesveta ili sam nešto pomiješala???
jesam,
![]() |
||
![]() |
||
|
Ja sam u Sesvetama svaki vikend, jer su mi tamo mama i dvije sestre, pa se možemo dogovoriti za jednu kavicu....bolje tako nego poštom....Jesi za ili jeste za???
|
||
![]() |
||
|
hej, super !!!
ja sam za !!!
![]() |
||
![]() |
||
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
|
Proljeće jel mogu papričice za nas?
|
||
![]() |
||
|
Kako da ne!!!
A gdje ste vi isto u Sesvetama ili???
![]() |
||
![]() |
||
|
Ljudi šaljite mi adrese na pp tko neće moći doći ovu subotu u sesvete...
|
||
![]() |
||
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
|
i ja sam za.ali do 3 radim pa ako može poslijepodne.
|
||
mi smo djeca cvijeća
|
||
![]() |
||
|
hej,
pa na tebe i računamo
![]() |
||
![]() |
||
Jelena ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
|
jel ima za mene još koji ostić i frajla?
![]() |
||
![]() |
||
|
Jelena, nadam se da bude, moram još pogledati...
![]() |
||
![]() |
||
|
onda je dogovor pao,sad još dogovorite termin i nagovorite još koga iz ekipe.što nas je više bit če zabavnije.
|
||
mi smo djeca cvijeća
|
||
![]() |
||
|
Ovako,Jelena imat ću i frajle i ostića!!!
A što se mene tiče ja mogu u subotu popodne (možda oko 5?) , ali svakako ne mogu biti duže od pola sata,jer idem na dječji rođendan (pa nema smisla da me slavljenica mora čekati).
Da li znate gdje je kaffe "Kokot" ( kod Europa tradea, iza Inine benzinske)???
Možemo se tamo naći ako vam odgovara???
|
||
![]() |
||
|
mjesto odgovora, samo dal možemo pol sata ranije.....
|
||
![]() |
||
|
samo se vi dogovorite,kafić znam znam gdje je.malo srce kad smo išli sa prošle kave ponudio sam ti amarilis.ako želiš donijeti ču ga.
|
||
mi smo djeca cvijeća
|
||
![]() |
||
|
jjjjjjjupi !!!
baš se veselim;)
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |