traže se vrsni znalci .... |
Odgovori ![]() |
Korisnik | ||
malosrce ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 18 Rujan 2008 u 21:15 |
|
molim veliku pomoc...
![]() naime tražim već jako dugo jednu biljku,
neznam kako se zove, ni gdje kupiti....
gledala sam vaše fotke letimićno, pa nisam pronašla,
oćito mi je pobeglo.....
![]() eto da Vam je opišem,
praktički ta biljka može izrasti kao neki grmek,
ima veliko tamnozeleno lisnato lišće, koje je jako veliko, i ide od same
zemlje,
a u sredini im izraste na stabljici crveni cvijet....
please.....
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Imam veliku knjigu cvijeća, sa predivnim slikama, ako nađem nešto slično, probat ću slikati, pa da vidimo što tražiš.Ja nisam nikakav znalac, ali si mogu dati truda.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
malosrce ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
|
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Da nije možda klivija - pogledaj tvoj opis bi joj odgovarao.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
|
sobna ili vrtna biljka?
|
||
![]() |
||
|
vanjska....
|
||
![]() |
||
|
vidjela sam na netu slikice, i nije
klivija......
![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
možda amarilis?
ili kana? ... u koje doba godine cvjeta? |
||
![]() |
||
|
hm, koliko sam vidjela, cvjeta
7 i 8 mj.
|
||
![]() |
||
|
gledam net i
KANA JE !!!!!!
![]() DI DA JU KUPIM......
|
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
pogledaj sad po dučanima u ponudi lukovica a i žicaj u oglasima-možda netko ima viška
![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
ja je nemam, bar ne tu crvenu, samo malog lucifera koji nije ni cvjetao ove godine
ali mislim da ćeš ih na proljeće naći u prodaji, mislim da se onda i sade a još bolje ako netko od forumaša ima gomolj za tebe bilo bi dobro da staviš na oglase da je tražiš ako naletim negdje na njih kupim ti pa pošaljem |
||
![]() |
||
|
ok, stavila sam oglas..
![]() all do proljeća se bumo čule, a možda i vidjele..
![]() puno ti hvala
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |