Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Pronalazak cvijeća
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - sjeme tropskih biljaka- preporuka dva web
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

sjeme tropskih biljaka- preporuka dva web

Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
Korisnik
Poruka
tropic View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 9
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tropic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: sjeme tropskih biljaka- preporuka dva web
    Objavljeno: 26 Rujan 2008 u 12:11
Za sve ljubitelje tropskih biljaka i one koji će to možda postati preporučujem slijedeća dva sitea:
Ovaj rasadnik se nalazi na Reunion-u malom otoku usred Indijskog oceana. Cijene nisu prevelike, dosta sam kupovao od njih i  nije bilo nikakvih problema (jedino preporučam ne naručivati više od 5 paketića) zbog hrvatskih carinskih propisa

Ovo je definitivno "najraskošniji" web site na temu kupoprodaje sjemena (tropskog i netropskog)! Prava enciklopedija!
Dosta su skupi. Naručio sam par vrsta prije nekih tjedan dana... Još ništa nije stiglo...
Odlično je i to da su vrste direktno povezane s Googlovom tražilicom slika pa se kod pretraživanja brzo dobije informacija o izgledu biljaka, a u katalogu ih ima nekoliko tisuća ! Također imaju biljke (sjeme) sortirane po kriterijima kao što je npr. uzgoj u blizini mora, lukovice i gomolji.. itd.
UživajteSmile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2008 u 16:04
pogledaj si malo i http://www.sementes.de
 i http://www.nutz-und-zier  a da o e-bayu ne govorimo
Na vrh
Dalmax22 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dalmax22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2008 u 23:37
tropis koliko su te dosli troskovi kod kupnje preko ovog prvog sitea? -baobas.com
Na vrh
Dalmax22 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dalmax22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2008 u 23:48
Hana jesi narucivala preko http://www.sementes.de ? Koliko su te dosli troskovi? Imaju povoljne cjene a ovaj tropicov 2. site je preskup-iste stvari su kod njih enormnho skuplje.
Na vrh
tropic View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tropic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2008 u 09:54
Hvala! Prva adresa je vrlo dobra što se tiče izbora, a drugu ne uspjevam otvoriti.
Na vrh
tropic View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tropic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2008 u 09:57
Misliš na troškove poštarine ? Par Eura. Cijene samog sjemena su navedene na websiteu. Mozes i "pokusno" naručiti pa ćeš točno vidjeti iznos poštarine. Nakon toga ili izađi s site-a ili pritisni "order" Smile ako ti je to OK. Vrijeme isporuke je do tjedan dana.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2008 u 15:21
i moja poštarina je bila par eura- stiglo za 6 dana bez ikakvih oštečenja. Moja preporuka!
Na vrh
Dalmax22 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dalmax22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2008 u 17:03
-
Na vrh
Željka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 424
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2008 u 18:50
Dalmax22, meni je jednostavnije na KPR, tamo sam naručivala i ima prijevod na Hrvatski. Točni su i brzi. A za ove ne znam, njemački ništa ne kužim i čini mi se dosta skuplje.
Na vrh
Dalmax22 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dalmax22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2008 u 21:46
-
Na vrh
Željka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2008 u 09:23
Čini mi se da je sjeme na KPR puno povoljnije. A izgleda da na kraju sve dođe na isto.. Mene je uhvatilo ludilo, mogla bi sve redom naručivati .
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2008 u 09:24
Na vrh
Dalmax22 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dalmax22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2008 u 13:50
Volila bi kad biste stavljali samo provjerene sitove, tj sa preporukom gdje ste kupovali i bili zadovoljni radi sto brze realizacije.
Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2008 u 19:28
Originalno poslano od člana Dalmax22 Dalmax22 napisao:

Jos se dvoumima da li da ipak narucim preko KPR
http://hr.kpr.sk/
na svakom siteu ima po par komada onoga sto bih htjela....nitko nema sve
Kod njih mozes poslati novac i preporuceno, a vi u hrvatskoj imate banku  sto im mozes poslati.Stize za 3-4 dana.
Na vrh
Dalmax22 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dalmax22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2008 u 14:12
-
Na vrh
Željka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2008 u 15:58
Ajme Dalmax22 šta mi napravi! Super izbor i još tako povoljno! Iznaručivala sam čudo toga, pa gdje ću ja to sve posaditi!?
Na vrh
Dalmax22 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dalmax22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2008 u 16:18
A ja se tamo nisam uspjela snaci i to je izgleda engleski site i ........sve mi se pobrkalo, nemaju osnovne stvari ali zato imaju paket tacca - 3 sorte za koliko se sjecam 7 funti....
Na vrh
Dalmax22 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dalmax22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2008 u 16:19
-
Na vrh
Dalmax22 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dalmax22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2008 u 16:19
ne znam zasto nece da ga otvori
Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2008 u 16:24
Eh, ne znma o kojoj se valuti radi.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.