sjeme tropskih biljaka- preporuka dva web |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 5> |
Korisnik | |
tropic ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 26 Rujan 2008 u 12:11 |
Za sve ljubitelje tropskih biljaka i one koji će to možda postati preporučujem slijedeća dva sitea:
Ovaj rasadnik se nalazi na Reunion-u malom otoku usred Indijskog oceana. Cijene nisu prevelike, dosta sam kupovao od njih i nije bilo nikakvih problema (jedino preporučam ne naručivati više od 5 paketića) zbog hrvatskih carinskih propisa
Ovo je definitivno "najraskošniji" web site na temu kupoprodaje sjemena (tropskog i netropskog)! Prava enciklopedija!
Dosta su skupi. Naručio sam par vrsta prije nekih tjedan dana... Još ništa nije stiglo...
Odlično je i to da su vrste direktno povezane s Googlovom tražilicom slika pa se kod pretraživanja brzo dobije informacija o izgledu biljaka, a u katalogu ih ima nekoliko tisuća ! Također imaju biljke (sjeme) sortirane po kriterijima kao što je npr. uzgoj u blizini mora, lukovice i gomolji.. itd.
Uživajte
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pogledaj si malo i http://www.sementes.de
i http://www.nutz-und-zier a da o e-bayu ne govorimo
|
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
tropis koliko su te dosli troskovi kod kupnje preko ovog prvog sitea? -baobas.com
|
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Hana jesi narucivala preko http://www.sementes.de ? Koliko su te dosli troskovi? Imaju povoljne cjene a ovaj tropicov 2. site je preskup-iste stvari su kod njih enormnho skuplje.
|
|
![]() |
|
tropic ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 9 |
Hvala! Prva adresa je vrlo dobra što se tiče izbora, a drugu ne uspjevam otvoriti.
|
|
![]() |
|
Misliš na troškove poštarine ? Par Eura. Cijene samog sjemena su navedene na websiteu. Mozes i "pokusno" naručiti pa ćeš točno vidjeti iznos poštarine. Nakon toga ili izađi s site-a ili pritisni "order"
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
i moja poštarina je bila par eura- stiglo za 6 dana bez ikakvih oštečenja. Moja preporuka!
|
|
![]() |
|
-
|
|
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Dalmax22, meni je jednostavnije na KPR, tamo sam naručivala i ima prijevod na Hrvatski. Točni su i brzi. A za ove ne znam, njemački ništa ne kužim i čini mi se dosta skuplje.
|
|
![]() |
|
-
|
|
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Čini mi se da je sjeme na KPR puno povoljnije. A izgleda da na kraju sve dođe na isto.. Mene je uhvatilo ludilo, mogla bi sve redom naručivati
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
Volila bi kad biste stavljali samo provjerene sitove, tj sa preporukom gdje ste kupovali i bili zadovoljni radi sto brze realizacije.
|
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Kod njih mozes poslati novac i preporuceno, a vi u hrvatskoj imate banku sto im mozes poslati.Stize za 3-4 dana.
|
|
![]() |
|
-
|
|
![]() |
|
Ajme Dalmax22 šta mi napravi! Super izbor i još tako povoljno! Iznaručivala sam čudo toga, pa gdje ću ja to sve posaditi
![]() |
|
![]() |
|
A ja se tamo nisam uspjela snaci i to je izgleda engleski site i ........sve mi se pobrkalo, nemaju osnovne stvari ali zato imaju paket tacca - 3 sorte za koliko se sjecam 7 funti....
|
|
![]() |
|
-
|
|
![]() |
|
ne znam zasto nece da ga otvori
|
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Eh, ne znma o kojoj se valuti radi.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |