moja vrtna slagalica |
Odgovori | Stranica 123 4> |
Korisnik | |
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 05 Listopad 2008 u 13:18 |
par sličica iz moga vrta.ovo kažu da je vrijesak,več jako dugo prekrasno cvjeta.
[IMG">http://img381.imageshack.us/img381/hpim1726zq0.jpg/1/w299.png" /> |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
Sponzorirani linkovi | |
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
Željka
Pustio korijenje Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepo, krizantema mi je divna... i taj kameni štih.. super! Jel ta zadnja pampasica?
|
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nije ja ti imena slabo pamtim naročito ova latinska ali to ti je trava za kamenjar.ne naraste jako visoko,bar sam takvu informaciju dobio.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Skitnice predivne slikice, a prva, kamen, drvo i cvijeće - e pa nema ljepšeg.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super ti izgleda cvjeće a posebno mi oko zapinje za kamenje (ovo puzavo rozo i bijelo između kamenja ću zapamtiti pa da užia na proljeće)
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vrijesak mi se bas dopada,a i ova ukrasna trava
|
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj da, verbene i kod mene cvatu još uvijek...
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ona ivančica, nikla između cigli je super...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
dugokosa
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
skitnica malo pomalo otkriva svoje djelo
5 + pogotovo za ivančicu |
|
sutra je novi dan
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Skitnica, lijepo mi je gledati tvoju cvjetnu oazu u nastajanju. Svaki put nešto novo. Astre su ti se zbilja dostojno odužile ljepotom za spašavanje, krasne su.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
verbena je predivna...
jesi li stavljao foliju ispod cigli?super je slozeno. |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijeće je prelijepo, kao da kod tebe tek dolazi proljeće.
Stavi nam i malo slika dvorišta, da vidimo sve ljepote. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
kikina
Već proklijao Pridružen: 07 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 157 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
polako,ali sigurno skitnica napreduje.
|
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan travnjak, ali isto će tako biti i lijepi cvjetnjak, bar djelomično.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Skitnice, imaš ti već sada što pokazati!! I moj je vrt, tj. okućnica još mlad, ali već smo ove godine i ja i on puuuuno narasli, tako da tebe to isto čeka od idućeg proljeća...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Branka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma ljudi , pa čini mi se da ste rekli da ono- imate mali vrtek , a gle ovo , vrt od pola rali još i vočke , ma ludilo , trava je prekrasna samo još da stigne i nađe pravo mjesto pampasica iz siska
|
|
Odgovori | Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |