Roberta-galerija -oslikavanje stakla |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 08:42 |
evo, zahvaljujući savjetima naše Otok i Dade, okušala sam se i ja u oslikavanju stakla. Ovo je moj prvi pokušaj, pa nemojte biti stroge u kritikama
![]() ![]() ![]() p.s. - slikano je oko ponoći, pa slike nisu nešto - uživo je puno ljepše
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš mi je drago da si pokušala, sudeći po ovoj sličici nadam se da si zadovoljna. Vrlo lijep rad. Slikati staklo je teško, uvijek ima neki odsjaj, zato ti vjerujem da su uživo ljepše.
Čime si radila krila?
|
|
![]() |
|
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
puno hvala Otok
![]() krila sam prvo odojala bijelom bojom, no izgledalo mi je kao da je neobojano, pa sam ih potapkala ljepilom sa šljokicama, pa je ostao taj efekt
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Preslatko! Za prvi rad više nego odlično!
|
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Jako lijepo izgleda, samo tako nastavi!
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
bravo....dobar pokusaj lijepo ispalo
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Jako lijepo, samo tako nastavi!!!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ne ih se bunila da moj prvi rad tako izgleda
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() Oprosti mi draga Roberta, ali iskoristit ću tvoju galeriju da pozdravim Omniu Violet... Draga Omnia, trebala bi otvoriti svoju galeriju na način da skroz gore pri vrhu ili dnu stisneš na kvadratić Nova tema i upiše ime koje želiš za svoju galeriju. Ako imaš problema zamoli neku od moderatorica ili administratora da ti pomognu. I sličice svakako smanji jer imaju preveliku rezoluciju i jako se teško otvaraju makar su ovdje kao thumbnailovi... Nadam se da se nećeš ljutiti, svi smo bili na počecima i malo lutali dok nam netko nije pomogao da se snadjemo na ovako velikom forumu
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
roberta, prvi pokušaj je i više nego uspio...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
ma nema problema....
hvala na pomoći....iako se izadom svega i svačega bavim več odavno tek sam odnedavno to počela pokazivati i na ovaj način tako da sam skroz nova u svemu ovome tako da je svaka sugestija dobro došla..
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jako, jako dobro!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() |
|
![]() |
|
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
Anđelić mi je predivan |
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
i mene to zanima,nisam naišla na tu temu,oslikavanje na staklo,otvorila sam temu pa se nadam odgovorima,radovi su super..svaka čast.
![]() ![]() |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Roberta,super urađeno,dobro došla.I ja volim rad na staklu.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |