Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - spring- nudi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

spring- nudi

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: spring- nudi
    Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 19:27
Evo imam za udomiti... magnoliju
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 19:35
a ja bi ju rado udomila Big%20smile koje je boje? iako ne biram Approve
Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1612
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 19:49
:)))) ovo je bilo brzo :).. ako bude dogodine neka mladica nek ostane zapis da se javljam :)))))
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 19:54
 Kako ti je uspilo zapelcat je?
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 20:34
Pa pustila je sama izboj tak da budem samo skopala s korijenom.. ali ima još jedna manja koja je zapiknuta i ne vene već je i dalje u životu već barem dva mjeseca.. polomljena je bila grana kada se bor bacao s kata pa ju je mm samo zapikao u zemlju.. ona je nešto manja.. ak se primila.. šaljem i nju...

Boja je ono bijelo ljubičasta...
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 20:35
Imam i nešto što ja zovem naranđasti ljiljani.. pripada porodici ljijana, naranđaste je boje, razmnožava se dijeljenjem

To nešto zove se graničica
Našao bi se i koji iris.. ali nažalost boje im ne znam.. pokušat ću obe godine obilježiti

Te mogu ako kome treba za koji tjedan iskopati kale bijele.. imam ih u vrtu.. ne biste vjerovali na sjevernoj strani.. ne pokivano ih i ne smrznu nam se...
Videjla sam da su počela izbijati pa ih mogu malo i prorijediti

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 22:05
Ja bi malo kalaSmile
Inače imala sam ti namjeru poslati nešto jagoda, ali sam stalno u gužvi i nikak da to dođe na red Embarrassed, pošalji adresu na pp.
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 22:08
vidim da se mi budemo našle na kavi definitivnoWinkLOL
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 22:52
Originalno poslano od člana spring spring napisao:

Pa pustila je sama izboj tak da budem samo skopala s korijenom.. ali ima još jedna manja koja je zapiknuta i ne vene već je i dalje u životu već barem dva mjeseca.. polomljena je bila grana kada se bor bacao s kata pa ju je mm samo zapikao u zemlju.. ona je nešto manja.. ak se primila.. šaljem i nju...

Boja je ono bijelo ljubičasta...

Kome šalješ tu malu?Embarrassed Jesi je već obećala?
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 23:15
Evo budem sutra dobro pogledala.. veli mm da mu se čini da ih ima više oko stabla a ne samo jedna kak sam ja videjla.. pa javim izvještaj.. može?
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 23:22
 pribilježi me negdje smile143
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 08:47
 I ja bih kale.smile143
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 14:32
Evo čim prođe Uskras bacam se na kopanje.. šaljite mi adrese na pp sa željama...
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 15:35
Sinoć sam pročitala negdje da neko traži sansaverije ili svekrvin jezik...nek se javi.. našla sm kod mame..
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 21:43
Evo ako ko ima u vidu podijeliti koju bougainvilleaju neka me se sjeti!!

smile143
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 22:02
Ja cu ti poslati bougenviliju...imam onu našu rozu, običnu...stavila sam neke grane zakorijeniti pa neka samo potjera koja ide k tebi...
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 08:44
Hvala frida!!
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2009 u 09:23
Originalno poslano od člana spring spring napisao:

Sinoć sam pročitala negdje da neko traži sansaverije ili svekrvin jezik...nek se javi.. našla sm kod mame..

ja bih jako udomila sansaverije ako ih još imaš!
unaprijed hvala!
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 21:41
ako još ima grančica magnolija i koja bijela kala,ja dižem ruku Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 21:13
I koje su perunike?
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.