galerija slika; goga-osijek |
Odgovori | Stranica 123 26> |
Korisnik | |
goga-osijek
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 17:02 |
evo i mene s prvim radovima...prije svega se nadam da cu uspjesno staviti gore slike...
stara sekina stolica portret rad na renoviranoj mjesalici ;-) oslikana butelja dobrog vina prvi rad na platnu mamin kalic za cvijece i jos jedan portret eto, za pocetak toliko...znam da su radovi zbilja pocetnicki, tek nesto isprobavam, mrljam i brljam...ali zato i jesam ovdje...kako bih naucila od iskusnih teta salveta |
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
Sponzorirani linkovi | |
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma radovi su ti prekrasni! samo tako nastavi
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala...svjsna sam da ima puuuuno greskica, al svakim iducim radom nastojim ih ispraviti...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za početak je ovo sasvim dobro. samo ti isprobavaj i pokaži nam šta si napravila. ove genijalke znaju sve pa će ti pomoći kad god bude trebalo. i ja ću ako budem znala. samo naprijed |
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo jos jednog rada...na platnu, tj. na 3 platna...
|
|
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove tri afričke slike su mrak!!! Baš mi se sviđaju...super!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala... u biti to je jedna slika, al je na 3 platna... i ja sam nekako zadovoljna kako mi je ispala... |
|
|
|
malena malena
Mladi grm Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
portreti, afričke slike i boca su moji favoriti, samo nastavi
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlično,bravo!
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
goga jako mi se sviđa ovo sto si nam pokazala
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa ti si jedno čudo od žene. pa tek ti je poštar doneo salvete a ti već imaš radova kao iz priče. i sa svakim si sve bolja! ovi afrički na platnu su odlični! svaka čast!
|
|
lilian
Pustio korijenje Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E odushevila si me sa afrikom!!!!!!!!!!
Drago mi je da si nashla salvetice i svaka chast na realizaciji...Bash su extra! :) Poslikash jednu po jednu blizhe? veoma mi se dopada pa sam htela da vidim kako si poradila detalje... |
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cure, hvala na komentarima, poslikat cu ih svaku posebno... iako tvore jednu cjelinu...
jedva cekam da pocnem nove slike... |
|
|
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
savršeno! i mene si oduševila sa motivom afrike! koliko su velika ta platna?
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka čast. Odličan početak. Portreti i afrički mositi super. Samo tako nastavi dalje. čekamo nove sličice
|
|
ANĐELKA
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svako platno je 18x24 cm... hvala... |
|
|
|
nera7
Upravo klijam Pridružen: 25 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlično ti to ide.Afrika i portreti su mi vauuu!
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Goga bravo!!!
Ti ravno u glavu.
Radovi su više nego dobri, samo tako nastavi!!!
|
|
ljiljanari
Pustio korijenje Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SUPER RADOVI!!
|
|
goga-osijek
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drago mi je da vam se svidaju radovi...idem odmah sada raditi dalje...bas sam dobila volju citajuci komentare
|
|
|
|
Odgovori | Stranica 123 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |