Ponešto iz mog vrta |
Odgovori | Stranica 123 21> |
Korisnik | |
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 12:49 |
Sponzorirani linkovi | |
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uspjela si ali mi smo lijene pa nam je draže kad ne moramo klikati na slikicu da se otvori veća.....zato radije kopiraj FORUM KOD
to je božur? predivan je
|
|
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Brusnica, ovogodišnja. Jučer sam vidjela 3 cvijetića (nisam joj još dala kave).
jedna od tri pavitine.
Pogled na posljednja srdašca
Rundelica ispod višnje.
Kadulja, hosta, vlasac i gaura, svi u pupovima
Glavna rundela pogled 1.
Pogled 2. Počeli smo stavljati crni flis, jer više nemamo snage boriti se protiv korova i komaraca.
Pogled 3.
|
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može za nas malo ljenije odmah u startu veće fotke, vidim da se tu skriva štošta lijepog za pogledati?
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije Tija da smo lijeni, nego je slika sasvim drugačija kad je velika. Ja sam sad naučila i to "kliknuti forum kod" pa su slike bljesnule. Kamilice ne znam preko čega stavljaš slike, ali slobodno odaberi puno veći format. Jer svo ovo cvijeće i zelenilo sasvim dugačije izgleda na većoj slici. Ja sam se potrudila pogledati svaku tako. Posebno me oduševio božur. Kupila sam jedan ove godine i ima tek pupoljak a tvoj je baš raskošan! |
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam presretna jer sam uspjela sama staviti ovakve slike.
I dok sam u elementu, i sama stavljam jo ponešto iz vrta i terase.
Ovo u sredini je anđ.truba. Ove godine sam razdvojila sijamske blizance, pa je ova u zemlji a druga na terasi. Trenutno su žalosne.
Pavitina 2. velika i pavitina 3. mala
Lavanda
Moj pomagač Aris.
Plumbago
Pogled od gore
|
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da vidimo sad
|
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako je uspjela ova slika, onda su ova srdašca za Iris, Tiju i Baku!!!!
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto. Bravo.Sve kao božur i srdašca i mi ćemo lakše šetati i uživati u ljepotama tvog vrta!
|
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad imam motivacije za nove slike, jer ove su stare 10 dana.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno cvijeće, čekamo još puno slika.
|
|
život je more
|
|
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam dosla, bozuri su stvrno predivni (ovakvu nijansu imam i ja u vrtu).
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne slike, krasan vrt, samo naprijed sa slikama.....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super ja još nisam svladala postavljanje slika tvoje su odlične |
|
lika1
Mladi grm Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka čast odlično ti je cvijeće,a i uspjela si povećati slike tako da možemo potpuno uživati!Pomagač ti je za 5!!
|
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromelija evo upute (zdravo seljačke ... )
Program Imagesforme sam stavila na hrvatski.(kako više ne znam)
Izabereš srednji-KLASIČAN UPLOAD.
Klikneš na PREDGLEDAJ i odabereš sliku koju si negdje spremila i želiš ju podijeliti sa nama.
Ispod takvih 3 PREGLEDAJ, imaš SMANJI FOTOGRAFIJ. Klikni na strijelicu pokraj i odaberi 640x480.
Klikni na UPLOAD i pričekaj malo (tako će ti i pisati)
Za 10-tak sek. će se pojaviti tvoja slika. Ispod slike naši crvenim slovima FORUM KOD i klikni na kopiraj.
Cijeli Imagesforme spusti dole i otvori forum tj. poruku koju želiš poslati.
Desnim klikom zalijepiš sliku.
Meni je trebalo ipak mira, pa sam uspjela kad sam bila sama kod kuće. A tu su uvijek i dobre duše koje hoće pomoći. Mislim da je ovo zapravo jednostavno, samo malo prakse. Meni je barem trebalo.
Čekam tvoju sliku
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamilice vrt ti je ,a to s c.f.super ideja .
|
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo nešto i novoga.
ovu zanimljivu penjačicu sam kupila na tržnici za 10 kn.
kadulja i vlasac su procvjetali.
ovu malu bijelu begoniju (ledenu) imam 3.godinu
nikle su nashi kruške, što je kćerka stavila sjeme u zemlju.
procvjetala je 2.pavitina
a i 3.
ruža 1.penjačica
ruža 2.penjačica
ruža 3.penjačica
mini ruža
ovo bi trebala biti mnogocvijetnica, ali za sada ima 1 ali veliki cvijet.
ovo je ispred kuće
i magnolija je naravno ispred kuće
cvijetić vinke
još jedan pogled ispred kuće
moja suzi
Ove žardinjere sam našla. Malo na plastiti ispucana boja. Zna li netko mogu li ih obojati, kakvom i u koju boju?
Za sada toliko od mene
|
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ups
|
|
Odgovori | Stranica 123 21> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |