Oleandri i lantane |
Odgovori |
Korisnik | |
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 14:02 |
Molim, ako mi netko može i želi poslati reznice oleandra i lantane...u što više boja. Ja ću platiti poštarinu. Zauzvrat, možete pogledati moje cvijeće i tražiti reznicu ili sjeme nečega što ja imam, a vi trebate.
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
Sponzorirani linkovi | |
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
oleander nemam, ali mislim da imam jednu malecku ovogodišnju lantanu - malecka je, ali mislim da se zakorijenila pa ako je šaljem ti je idući tjedan
e da narančaste je boje |
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja ti mogu poslat reznica koliko god hoces al se koliko znam tesko primaju...svejedno javi ako zelis...
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |