iris nudi i traži - drugi dio |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 21:18 |
u staroj temi je sve zbrćkano da krećem ispočetka
![]() evo prvo da zapišem šta sam kome obećala
ako se nekoga preskočila neka se javi da ispravim
![]() za silvek: mus. kadulja i naran. cosmos
za duda-lave: kal. mak, cinije
shasha: crveni sljez i naran, cosmos
korijenko - roza frajle, narancasti kosmos i ona bijela trajnica pokraj ružmarina
sonja50 - cleoma
rosa2 - cosmos i dalije
kamilica - cosmosi rozi i žuti
Cvita - muš. kadulja, crnjika i narančasti cosmos
tweety - kaktus
ovih dana krećem u prvu turu sakupljanja pa vam onda šaljem obećano
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja bi još i malo sjemenja slijezova
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
naravno Silvek
![]() ako još netko oće sljez neka se javi
imam ga u svijetlo i tamnije rozoj i u crvenoj boji
ostalo ću napisati kad sakupim sjeme
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Iris,ja ovo nisam nikad radila
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
paaa ako ima viškaa
![]() a ja čekam da bude spremno sjeme onog ljubičastog iberisa ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
dzomba ma ne moraš mi ništa slati
u Bosnu sam slala i prešlo je granicu......pošalji mi adresu pa ćemo probati...vjerujem da će sve biti ok
a ako ne možemo i ponoviti
![]() kontesa...pa baš....kad već ima viška
![]() ![]() i tvoju adresu nemam......izbrisala sam poruke i ostala bez nje
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Ok,Hvala najljepsa...ako nekako mogu zahvaliti,s nekim cvijetom, neustrucavaj se pitati ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
može |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ako može malo žutog cosmosa? Hvala
|
|
![]() |
|
naravno hana da može
![]() meni bi trebalo sjeme bosiljka.....svih vrsta
ako netko ima........pliiiiiiiiiz
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
imaaaaa, ja
![]() Imam zeleni i tamnocrveni.Još nije skroz suho,no kad bude,šaljem ti
![]() |
|
![]() |
|
nemoj žuriti shasha...možda bude još toga
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
ok,od sad te samo zapisujem
![]() |
|
![]() |
|
e tako treba....inaće će pošta previše zaraditi na nama
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Jel ti ostalo malo sjemenki muškatne kadulje za mene možda?
|
|
![]() |
|
Horti nisam skupljala sjeme nego imam male sadnice...moram ih prebrojiti da vidim koliko ih još ima....nadam se da će biti
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Nadam se i ja
![]() |
|
![]() |
|
ima Horti
![]() da sam znala da će biti interesa sakupila bih sjeme....ali kad je cvjetala nije se činilo da obraćate pažnju na nju
ali bit će nagodinu
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ja bi zutog cosmosa ako ima...
![]() |
|
![]() |
|
može maslačak
![]() pošalji mi adresu na pp
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |