Tražim aloa veru |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
gloria1987 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 11 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 01:47 |
Bok svima, hitno trebam/KUPUJEM biljku Aloe veru (ljekovitu), staru od 2-3 god. , što je starija to bolje.. Radim tonik za mamu ( boluje od Leiomyosarkom maternice)
Molim Vas da mi se što prije javite. Unaprijed hvala |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Što zapravo trebaš?Cijelu biljku ili određenu količinu gela, listova?
Možeš li napisati recept po kojem praviš tonik sa točnom količinom aloje. Možda što riješimo. ![]() |
|
![]() |
|
gloria1987 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 11 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 3 |
Bok,puno hvala. Trebam cijelu biljku, staru dvije godine. Za taj tonik treba pola kg listova Aloe vere stare dvije godine. ali treba mi za ubuduće. Bila bi vam puno zahvalna. |
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Ne raste aloe vera tako brzo da možeš svako malo otkinuti pola kg.
Trebaš ih za to imati nekoliko. |
|
![]() |
|
Da znam, zato i poušavam naci sve i svagdje, da ih sakupim više. Ako znas da netko prodaje, javi mi. |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Evo ja sam jučer kupila u MBM-u - viskoka je oko 25 cm i ima 10 listova - 48,00 kn.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
gloria, ne znam u kojem si dijelu- imaš kod Bešlića isto prodaju ljekovitih aloa- visina raznih-60 kn- mislim da su po 3 god stare
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |