Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Za ljubav nije kasno
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Za ljubav nije kasno

Odgovori Odgovori Stranica  123 17>
Korisnik
Poruka
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Za ljubav nije kasno
    Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 12:05
Možda ovaj naslov više priliči nekom forumu o zaljubljenima, ali moj odnos prema decoupagu je upravo takav.

Da malo objasnim, moja prva ljubav je bio moj posao ( naravno poslije moje obitelji), a odlaskom u mirovinu mogla sam birati između dosade i nekog drugog interesa... i da ne duljim, otkrila sam decoupage i zaljubila se na prvi dodir sa bojama, papirima i salvetama.
Ta ljubav traje oko 1,5 godinu i okupira me sve više.

Imam dosta radova, neki uspješniji, a mnogi i nisu baš bili po mome ukusu, ali uvijek se našao netko kome je baš to bilo lijepo i moje dijete bi našlo svoj dom.

Već dugo vas pratim iz prikrajka, mnogo sam naučila od vas i shvatila da i nije baš pristojno samo gledati, a ne ponuditi nešto i drugima i, evo me kod vas.

Stavit ću neke svoje sličice na temu, jer ćete me tako najbolje upoznati.
Imam puno slika, tako da ne bih željela biti dosadna, pa ću pokušati izabrati one koje se meni najviše sviđaju, iako sam dosta loš fotograf, ali vidim da i mnoge od vas isto muči.

Za sada toliko, a sada teži dio posla, stavljanje slika.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 12:07
Elza dobro nam došla Smile

radujem se tvojim radovima a ako zapne oko slika pitaj pa ćemo pomoći
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 14:19

dobro nam došla!smile73

priznajem, zbunio me naslov tvoje teme, ali kad si nam sve tako lijepo objasnila vidim da ima smisla i potpuno je pogođen.
jedva čekam vidjeti tvoje radove!
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 16:44
Hvala na dobrodošlici!!
Što se tiče naslova smišljala sam kako nazvati moju temu i eto, to mi je palo prvo na pamet, a potpuno odražava moj stav prema decoupagu.

Kako sam rekla, imam dosta slika, teško mi se odlučiti odakle početi, pa bih vas molila za strpljenje i pomoć: pregledajte moju galeriju i ono što vam se najviše svidi stavit ću na forum.
Naravno i ono što vam se ne sviđa također navedite, jer pomoć se sastoji i u ukazivanju na ono što može biti puno bolje.
Otvorena sam za sve sugestije i nisam nimalo sujetna, pa ću svaku kritiku shvatiti dobronamjerno.

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 17:13
Priznajem, zaintrigirao me naslov pa sam malo zavirila u galeriju.
Imaš šta pokazati, a ja odmah biram svog favorita - vaza sa ribicom mi je zaista prekrasna, onako baš po mom
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 17:41
Hvala Otok!
Normalno da ti se sviđaju morski motivi, pregledala sam tvoje slike još davno i bit ću slobodna obratiti se za savjete i ovdje i na temi vrta.
Kakav vrt imaš!
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 17:49
Dobro došlasmile99!Evo i ja sam zavirila u tvoju galeriju,imaš stvarno lijepih radova,ali mene su posebno oduševile kutije jer ih obožavam.Daj još samo odaj tajnu di ih nabavljaš?
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 18:20
Priznajem da u tvojoj galeriji ima jako lijepih stvari!
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 18:53

Hello
  ....haj ElzaBuba, dobro nam došla!  Evo, i ja poluknula Sunglassesu tvoju galeriju na Picasi i stvarno se ima štošta za vidjeti...puuuuno krasnih radova, a naročito prelijepe kutijice za nakit, vrlo maštovite i raznolike, neobično oslikane vaze i svijećnjaci, te krasni kompleti uskrsnih jaja i zdjelica, sve jako, jako lijepo...a ovo posljednje meni naročito drago jer i sama obožavam raditi pisanice samo iz drukčijih materijala...nadam se da ćemo se dugo i lijepo družiti u ovoj tvojoj galeriji simboličnoga imena...
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 18:59
Pregledala tvoju galeriju od početka do kraja...ima puno lijepih stvari...i neznam ima li potrebe izdvajati jer naravno da se različitim ljudima sviđaju različiti motivi...ali nekako ipak sam se par puta vratila na one kombinacije zdjela i jaja...lijepa ideja, dobra izvedba,,,posebno ljubičice i ona plavo bijela starinska kombinacija...Samo dalje draga ...stvarno za ljubav nikad nije kasno...smile78
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 20:26
dobro dosla Tongue

pregledah tvoju galeriju, kutije mi se posebno svidjaju... posebno ona s dva crno bijela andjela... jako llijepo
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 20:58
Originalno poslano od člana piramida piramida napisao:

Dobro došlasmile99!Evo i ja sam zavirila u tvoju galeriju,imaš stvarno lijepih radova,ali mene su posebno oduševile kutije jer ih obožavam.Daj još samo odaj tajnu di ih nabavljaš?
I meni je nekako najdraže raditi kutije, a budući da sam često u Mostaru tu ih i kupujem i mislim da su puno jeftinije nego u Zg( od 4-20 kn, samo oni ladičari su oko 80 kn)

Hvala vam cure na pohvalama, trudim se da bude što urednija izvedba, a vidjela sam da je jedna od vas imala problema sa pozadinom staklene zdjele.
Mislim da sam to riješila jako lijepo, žao mi je što se ne vidi na zdjelicama, ali brzo je slikano, osim na onim uskršnjim, gdje je pozadina rađena sa Classic cracklom, sve je napravljeno sa akrilnom bojom.
Ako vas zanima moj način, pokušat ću objasniti.
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 01:35
Dobrodošla! Imaš jako lijepe radove. Sviđaju mi se naročito zdjelice i kutije. Škrinjice su posebno lijepe i uredne. Baš mi se sviđaju.
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 07:47
Draga ElzaBuba dobro došla na naše stranice! Imaš jako lijepe radove, pogotovo vaze i  kutijice. Slobodno posavi svoje radove, umaš šta za pokazaati!
ANĐELKA
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 16:01
Hvala svima na pohvalama, povratna informacija je veoma važna za svaku od nas.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 16:22
E dakle i mene privukao naslov. Eto što riječ ljubav može učiniti.

Super je sve, iako više volim kad su slike direktno na forumu.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 17:36
Dobro nam došla,samo sam letimično škicnula u tvoj album i kasnije ću to na miru učiniti jer n e m a m  v r e m e n a      i   č e k a m   p e n z i j u ...i zavidna sam  ti na vremenu koje si zaslužila da se posvetiš svojoj ljubavi potpuno
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 17:57
Slažem se da je bolje kada su slike na forumu, to ću ubuduće raditi, ali sada bi mi sa ovim mobitel internetom to bilo presporo.

Čim se dočepam čvrstog interneta, evo me, a sada molim za razumijevanje.
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 20:36
dobro nam dosla elzabubasmile73..i ja pregledala album,i divnih radova vidjelasmile141smile141
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 20:54
dobro nam došla smile73 radovi su prekrasni 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 17>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.