Za ljubav nije kasno |
Odgovori | Stranica 123 17> |
Korisnik | ||
ElzaBuba
Mladi grm Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 12:05 |
|
Možda ovaj naslov više priliči nekom forumu o zaljubljenima, ali moj odnos prema decoupagu je upravo takav.
Da malo objasnim, moja prva ljubav je bio moj posao ( naravno poslije moje obitelji), a odlaskom u mirovinu mogla sam birati između dosade i nekog drugog interesa... i da ne duljim, otkrila sam decoupage i zaljubila se na prvi dodir sa bojama, papirima i salvetama.
Ta ljubav traje oko 1,5 godinu i okupira me sve više.
Imam dosta radova, neki uspješniji, a mnogi i nisu baš bili po mome ukusu, ali uvijek se našao netko kome je baš to bilo lijepo i moje dijete bi našlo svoj dom.
Već dugo vas pratim iz prikrajka, mnogo sam naučila od vas i shvatila da i nije baš pristojno samo gledati, a ne ponuditi nešto i drugima i, evo me kod vas.
Stavit ću neke svoje sličice na temu, jer ćete me tako najbolje upoznati.
Imam puno slika, tako da ne bih željela biti dosadna, pa ću pokušati izabrati one koje se meni najviše sviđaju, iako sam dosta loš fotograf, ali vidim da i mnoge od vas isto muči.
Za sada toliko, a sada teži dio posla, stavljanje slika.
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Elza dobro nam došla
radujem se tvojim radovima a ako zapne oko slika pitaj pa ćemo pomoći
|
||
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
dobro nam došla! priznajem, zbunio me naslov tvoje teme, ali kad si nam sve tako lijepo objasnila vidim da ima smisla i potpuno je pogođen.
jedva čekam vidjeti tvoje radove!
|
||
ElzaBuba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala na dobrodošlici!!
Što se tiče naslova smišljala sam kako nazvati moju temu i eto, to mi je palo prvo na pamet, a potpuno odražava moj stav prema decoupagu.
Kako sam rekla, imam dosta slika, teško mi se odlučiti odakle početi, pa bih vas molila za strpljenje i pomoć: pregledajte moju galeriju i ono što vam se najviše svidi stavit ću na forum.
Naravno i ono što vam se ne sviđa također navedite, jer pomoć se sastoji i u ukazivanju na ono što može biti puno bolje.
Otvorena sam za sve sugestije i nisam nimalo sujetna, pa ću svaku kritiku shvatiti dobronamjerno.
Moja galerija: http://picasaweb.google.hr/ElzaBuba
|
||
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Priznajem, zaintrigirao me naslov pa sam malo zavirila u galeriju.
Imaš šta pokazati, a ja odmah biram svog favorita - vaza sa ribicom mi je zaista prekrasna, onako baš po mom |
||
ElzaBuba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala Otok!
Normalno da ti se sviđaju morski motivi, pregledala sam tvoje slike još davno i bit ću slobodna obratiti se za savjete i ovdje i na temi vrta.
Kakav vrt imaš!
|
||
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dobro došla!Evo i ja sam zavirila u tvoju galeriju,imaš stvarno lijepih radova,ali mene su posebno oduševile kutije jer ih obožavam.Daj još samo odaj tajnu di ih nabavljaš?
|
||
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Priznajem da u tvojoj galeriji ima jako lijepih stvari!
|
||
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pregledala tvoju galeriju od početka do kraja...ima puno lijepih stvari...i neznam ima li potrebe izdvajati jer naravno da se različitim ljudima sviđaju različiti motivi...ali nekako ipak sam se par puta vratila na one kombinacije zdjela i jaja...lijepa ideja, dobra izvedba,,,posebno ljubičice i ona plavo bijela starinska kombinacija...Samo dalje draga ...stvarno za ljubav nikad nije kasno...
|
||
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
dobro dosla
pregledah tvoju galeriju, kutije mi se posebno svidjaju... posebno ona s dva crno bijela andjela... jako llijepo |
||
ElzaBuba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
I meni je nekako najdraže raditi kutije, a budući da sam često u Mostaru tu ih i kupujem i mislim da su puno jeftinije nego u Zg( od 4-20 kn, samo oni ladičari su oko 80 kn)
Hvala vam cure na pohvalama, trudim se da bude što urednija izvedba, a vidjela sam da je jedna od vas imala problema sa pozadinom staklene zdjele.
Mislim da sam to riješila jako lijepo, žao mi je što se ne vidi na zdjelicama, ali brzo je slikano, osim na onim uskršnjim, gdje je pozadina rađena sa Classic cracklom, sve je napravljeno sa akrilnom bojom.
Ako vas zanima moj način, pokušat ću objasniti.
|
||
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dobrodošla! Imaš jako lijepe radove. Sviđaju mi se naročito zdjelice i kutije. Škrinjice su posebno lijepe i uredne. Baš mi se sviđaju.
|
||
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga ElzaBuba dobro došla na naše stranice! Imaš jako lijepe radove, pogotovo vaze i kutijice. Slobodno posavi svoje radove, umaš šta za pokazaati!
|
||
ANĐELKA
|
||
ElzaBuba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala svima na pohvalama, povratna informacija je veoma važna za svaku od nas.
|
||
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
E dakle i mene privukao naslov. Eto što riječ ljubav može učiniti.
Super je sve, iako više volim kad su slike direktno na forumu.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dobro nam došla,samo sam letimično škicnula u tvoj album i kasnije ću to na miru učiniti jer n e m a m v r e m e n a i č e k a m p e n z i j u ...i zavidna sam ti na vremenu koje si zaslužila da se posvetiš svojoj ljubavi potpuno
|
||
ElzaBuba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Slažem se da je bolje kada su slike na forumu, to ću ubuduće raditi, ali sada bi mi sa ovim mobitel internetom to bilo presporo.
Čim se dočepam čvrstog interneta, evo me, a sada molim za razumijevanje.
|
||
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
dobro nam dosla elzabuba..i ja pregledala album,i divnih radova vidjela
|
||
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
dobro nam došla radovi su prekrasni
|
||
Odgovori | Stranica 123 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |