Koji je ovo korov |
Odgovori |
Korisnik | |
zjerneic
Novo sjeme Pridružen: 20 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 20:43 |
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/slika_korova/2708.aspx
Molim pomoć, kako ga se riješiti jer tvori gust tepih na travnjaku, a nizak je pa ga je teško kositi.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne znam koji je to korov ali korova se možeš riješiti samo na dva načina
prvo pokušaj čupanjem a ako to ne pomogne onda možeš probati sa otrovom.....nije lijepo trovati ali ponekad nemamo drugog načina
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa ja sam to imala u zg-u vrtu..to je došlo niodkuda mislim ipak da su ga ptice posijale..to je kao ukrasna jagoda(nije jestiva) sadi se radi tih ukrasnih crvenih bobica koje su zaista nalik šumskim jagodama ali su baš okrugle..one se izgleda šire kao i prave jagode vriježama..pa ako ti kažeš da je ko tepih mislim da je najbolje da si uzmeš jastučić pod koljena nožić u ruke i na posao iščupat svaku biljkicu...pričekaj možda netko ima bolju ideju od ove moje mazohističke
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam baš htjela pitati što je to, izniklo među cvijećem i meni liči na jagodu.
Imala sam neke jagode pred par godina s malim plodom, ali su bile jestive, pa sam pomislila da je to opet to |
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, to raste i kod mene i ima plodove - ukrasne jagode, ali gadno se razraste i guši sve oko sebe.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |