Moje malo dvorište - moj mali raj |
Odgovori | Stranica 123 8> |
Korisnik | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 18 Rujan 2007 u 12:25 |
|
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moj balkon:
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i terasa:
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ostatak vrta.... |
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i još malo jezerca
|
|
alkemicar
Odrastao grm Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je predivno
nemam riječi :))
|
|
TILjO
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivna je...
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala puno Zvijezdana!!! Sve sam to sam napravio!! od kopanja rupe i postavljanja folija... skupljanjem kamenja i lsaganja!!!
Ove godine povecavam kamenjar i okrecem ga da gleda na drugu stranu!!!
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cekam da se snijeg makne da mogu poceti sipati zemlju i postepeno ga povecavati!!
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo jos jedan dio vrta koji mislim da nisam stavio jos slike, a sada sam ih slucajno pronasao.
Vrt ja na jako suncanom mjestu. Posadito je uz razne zimzelene biljke i thuje, hibiskus, tritome, japanski javor, ruzmarin,lavande i sezonsko cvijeće!!
i jedan dio koji je već viđen ali iz malo drugacije perspektive!!!
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za sliku koju uopće neću komentirati(više),dapače,ignoriram ju
|
|
osbourne
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pustio korijenje Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 336 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako si zakorjenio mahovinu na cigle? fenomenalno izgleda
|
|
osbourne
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pustio korijenje Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 336 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisam znao da se iscupana mahovina moze opet primiti. cool. pretpostavljam da to i dalje mora biti u hladu?
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije bas u hladu, zaklanja ga plastenik malo. tako da sunce probija kroz najlon, ali opet nije izlozeno jakom suncu. Ne znam da li se prima ili ne meni je uspilo i stoji.
A ova biljka koja se penje uza zid je passiflora tj. isusova kruna!
|
|
alkemicar
Odrastao grm Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pjekjasno
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavonija nam je sve ljepša i ljepša! Bravo Slavonijo!
Kad krenemo prema tebi Admine ove godine napravit ćemo mali putopis da i ostali vide kako je sve ljepo i uređeno! A pampasice u Slavoniji rastu ko šašave! |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno napravljeno
jedva cekam nove slike |
|
nera
Već proklijao Pridružen: 02 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jednom riječju: prekrasno!
|
|
Life is like box of chocolate...
|
|
nela
Nedavno posijan Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 26 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno prekrasno....prepreprekrasno... One žute i crvene begonije - takvo što lijepoga još nisam vidjela... jesu to neke posebne viseće (crvene), a žute nisu viseće,, ako sam dobro vidjela i skužila... i ja bih takvo cvijeće....
|
|
Branka
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam ostala zadivljena svom ovom ljepotom . a ja mislila kako je moje jezerce ono kao lijepo , jer ga nema niko u mojoj blizini tek sad vidim da sam nula prema ovoj ljepoti . još se moram puno truditi da stignem do ovog nivoa sve je stvarno prekrasno , vidim da muške ruke imaju ukusa ponekad više nego ženske . još jednom nemam riječi . samo pitanje gdje si nabavijo onu krasnu figuru . daje poseban dojam svoj ljepoti to je figura iz petra pana zar ne
|
|
Odgovori | Stranica 123 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |