Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ruže penjačice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ruže penjačice

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Marina Ćorluka View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Status: Offline
Bodovi: 124
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Marina Ćorluka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ruže penjačice
    Objavljeno: 28 Veljača 2010 u 16:35
Ja bi molila ako netko ima reznice ruža penjačica bilo koje boje osim žute,da mi pomogne ukrasiti moj vrt.I neku dobru dušicu koja ima neke sukulente ili neke puzavce za kamenjar!Unaprijed veliko hvala!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Marina Ćorluka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 17:38
Imam viška sadnicu vinogradarske breskve pa ako netko želi poklanjam.
Na vrh
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 714
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 20:20
Haj, imam ja crvenu ružu penjačicu ali mislim da bi reznice tebalo uzeti negdje krajem ljeta pa pod bocu, a imam i nekih puzavica za kamenjar ..javi adresu na PP
Na vrh
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Marina Ćorluka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 21:27
Juuupi!Pusa cvetlin!Ruže se mogu saditi i u proljeće kada puste prve pupove,ali i da uspiju pustiti korjen dok nisu jake vrućine.smile120
Na vrh
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Marina Ćorluka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 08:31
Evo ovako drage moje ja bi još molila lukovice kana i jedan jasmin-cvjetajući grm ili neke ukrasne grmove.Imam bijelih ljiljana i krizantema roza boje.Shasha,Natalija i Cvetlin kao zahvalu (ali ne hvalim da se primi) šaljem sjemenku chamaerops humilis i tracyharpus fortuneli palme,jer ste nesebićno poslale biljkice bez uvjeta da i vi nešto ne dobijete.Cvetlin samo bih molila adresu. I još AJMO UDOMITI BRESKVICU žao mi ju je da propadne u kaliću a nemam potrebe imam već par posađenih
Na vrh
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Marina Ćorluka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 09:37
Rosa2 nije problem poslati,šaljem idući tjedan zajedno sa ostalim samo da još skupim sve adrese.
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 22:33

Pošalji mi adresu na pp. Poslat ću ti krupnu roza penjačicu, reznice Wink

"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Marina Ćorluka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 12:42
ne mogu slati poruke na pp neka je greška na forumu šaljem ćim se sredi,dali ti treba ljiljana ili krizantema?
Na vrh
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Marina Ćorluka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 08:45
Prvo isprika što ste čekale,poslano je sve jućer,sjemenke su namakane u vodi i vratite ih samo u zemlju prekrivenu folijom,breskvice poslane dvije i ruža stiže....ne hvaliti da se primi samo javite kada stigne da bacim potvrde.Sretno!
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 11:21
marina iznenadilo me sjeme Smile
nisam znala što je dok sad nisam tu pročitala

neću zahvaljivati Wink

Na vrh
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Marina Ćorluka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 13:33
zemlju navlaži stavi jedno 2 cm duboko sjemenkice i prekrij folijom ili nekakvim najlonom(prozirnim) da nema zraka ali na sunćano mijesto i ne diraj dok ne niknu.
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 13:44
ok Thumbs%20Up
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 19:44
Marina, paketić poslan danas!smile230
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Marina Ćorluka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 08:37
monna-1 neću hvaliti,Petrav ljiljani su svi poslani u ponedjeljak i imati ću opet ujesen to se lijepo razmnoži.
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 11:20
Mrina ja imam lukovice crevene kane....koje je veličine ta sanica breskve.
Na vrh
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Marina Ćorluka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 12:22
jaoj poslala sam dvije što sam imala Rosa2,svi su mi se javljali na pp pa se ovdje ništa ne vidi,na žalost nemam ništa više za mijenjanje od biljki mogu ti ponuditi samo sjemenkice palme-gore ti pišu nazivi.
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 22:12
pa može ako imaš tih sjemenkica nisam još pokušala sa palmama...pošalji adresu na pp da ti pošaljem kane
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 20:30
Pozdrav Marina. Ja ti mogu poslati par reznica zvjezdastog jasmina (rhyncospermum).  Ja bih voljela sjeme ovih palmi koje si navela.
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Marina Ćorluka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 10:52
sve je podjeljeno,nemam više ništa.Ipak hvala.
Na vrh
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Marina Ćorluka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 12:22
Poklanjam dvije sadnice marele-ako se tako zovu to su vam krupne slatke trešnje.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.