Ruže penjačice |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
Marina Ćorluka ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 124 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 28 Veljača 2010 u 16:35 |
Ja bi molila ako netko ima reznice ruža penjačica bilo koje boje osim žute,da mi pomogne ukrasiti moj vrt.I neku dobru dušicu koja ima neke sukulente ili neke puzavce za kamenjar!Unaprijed veliko hvala!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Marina Ćorluka ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 124 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imam viška sadnicu vinogradarske breskve pa ako netko želi poklanjam.
|
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Haj, imam ja crvenu ružu penjačicu ali mislim da bi reznice tebalo uzeti negdje krajem ljeta pa pod bocu, a imam i nekih puzavica za kamenjar ..javi adresu na PP
|
|
![]() |
|
Juuupi!Pusa cvetlin!Ruže se mogu saditi i u proljeće kada puste prve pupove,ali i da uspiju pustiti korjen dok nisu jake vrućine.
![]() |
|
![]() |
|
Evo ovako drage moje ja bi još molila lukovice kana i jedan jasmin-cvjetajući grm ili neke ukrasne grmove.Imam bijelih ljiljana i krizantema roza boje.Shasha,Natalija i Cvetlin kao zahvalu (ali ne hvalim da se primi) šaljem sjemenku chamaerops humilis i tracyharpus fortuneli palme,jer ste nesebićno poslale biljkice bez uvjeta da i vi nešto ne dobijete.Cvetlin samo bih molila adresu. I još AJMO UDOMITI BRESKVICU žao mi ju je da propadne u kaliću a nemam potrebe imam već par posađenih
|
|
![]() |
|
Rosa2 nije problem poslati,šaljem idući tjedan zajedno sa ostalim samo da još skupim sve adrese.
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Pošalji mi adresu na pp. Poslat ću ti krupnu roza penjačicu, reznice |
|
![]() |
|
ne mogu slati poruke na pp neka je greška na forumu šaljem ćim se sredi,dali ti treba ljiljana ili krizantema?
|
|
![]() |
|
Prvo isprika što ste čekale,poslano je sve jućer,sjemenke su namakane u vodi i vratite ih samo u zemlju prekrivenu folijom,breskvice poslane dvije i ruža stiže....ne hvaliti da se primi samo javite kada stigne da bacim potvrde.Sretno!
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
marina iznenadilo me sjeme
![]() nisam znala što je dok sad nisam tu pročitala neću zahvaljivati ![]() |
|
![]() |
|
zemlju navlaži stavi jedno 2 cm duboko sjemenkice i prekrij folijom ili nekakvim najlonom(prozirnim) da nema zraka ali na sunćano mijesto i ne diraj dok ne niknu.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ok
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Marina, paketić poslan danas!
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 neću hvaliti,Petrav ljiljani su svi poslani u ponedjeljak i imati ću opet ujesen to se lijepo razmnoži.
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
Mrina ja imam lukovice crevene kane....koje je veličine ta sanica breskve.
|
|
![]() |
|
jaoj poslala sam dvije što sam imala Rosa2,svi su mi se javljali na pp pa se ovdje ništa ne vidi,na žalost nemam ništa više za mijenjanje od biljki mogu ti ponuditi samo sjemenkice palme-gore ti pišu nazivi.
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
pa može ako imaš tih sjemenkica nisam još pokušala sa palmama...pošalji adresu na pp da ti pošaljem kane
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Pozdrav Marina. Ja ti mogu poslati par reznica zvjezdastog jasmina (rhyncospermum). Ja bih voljela sjeme ovih palmi koje si navela.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
sve je podjeljeno,nemam više ništa.Ipak hvala.
|
|
![]() |
|
Poklanjam dvije sadnice marele-ako se tako zovu to su vam krupne slatke trešnje.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |