Bjonda - galerija |
Odgovori | Stranica 123 8> |
Korisnik | |
bjonda
Upravo klijam Pridružen: 01 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 126 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 20:27 |
Evo, ja sam totalna početnica u ovoj krasnoj tehnici i za sad sam savladala slijedeće: akrilne boje, kako upotrijebiti osnovni cracle lak, i naravno, kako izrezati salvetu te je zaljepiti.
Ovdje kod nas u Šb nema radionica i sličnih korisnih okupljanja pa sam zato sve svoje skromno znanje skupila po internetu.
Nadam se zato da nećete biti prestrogi prema meni. Trudim se, ali mi fale savjeti eksperata pa se nadam da ćete mi reći što fali na mojim radovima.
Krećemo:
Ovaj mi je album bio totalno dosadan pa sam ga osvježila sa anđelcima.
plastična kutija koju sam sredila onako, iz zezancije, slika je strateški okinuta tako da se ne vidi mjesto gdje sam loše zaljepila bijeli dio salvete
uložak za pitar za cvijeće, to je jedan od mojih početnih eksperimenata
lampa koju sam na zgražanje svoje ružnije polovice izlijepila prije nego je on stigao reći "keks"
ovo sam nazvala "proljetni set"
boca, htjela sam je cijelu prekriti salvetom ali nisam uspjela
kutijica za bombone u novom ruhu
|
|
Sponzorirani linkovi | |
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro došla , dobro si ti naučila osnove decoupagea! sve što te zanima i nije ti jasno slobodno pitaj, tete salvete su uvijek tu da pomognu naći rješenje za neka pitanja koja te muče. Super ti je ispala lampica bez obzira da tvoju drugu polovicu šta kaže, a kutijica mi je baš super! o ne znači da su osali radovi loši, samo ovi su napravljeni kao da nisi početnik!
|
|
ANĐELKA
|
|
prila
Mladi grm Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro došla radovi su dobri,meni se najviše svidio proljetni set.
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro nam došla bjondo i samo naprijed. Naravno i malo kritike, ako se to tako može nazvati, prije bi to bili savjeti. Salvetice je bolje čupkati uz motiv nego rezati jer će se ljepše stopiti s okolinom, naravno neke je možda bolje rezati. Kad režeš , onda reži kroz sve slojeve salvete (3), ali kad čupkaš radi to na onom gornjem sloju jer ti je lakše. Za sad toliko, moram pustiti da i druge kažu što misle da je potrebno za još bolji početak sve odgovore na svoja pitanja naći ćeš među ovim dragim i nesebičnim tetama salvetama
|
|
andora2
Pustio korijenje Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvo da ti zaželim ugodno druženje sa svima nama
Radovi su odlični a lampa "nabrzaka" uopće ne izgleda da je nabrzaka i napravljena a našim polovicama je bolje da komentiraju poslje nego prije (znam iz vlastitog iskustva) |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
bjonda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gogs, hvala na ovom korisnom savjetu, baš sam i ja primjetila kad sam radila onaj bjeli pitarić da su rubovi malo oštri!
e, i meni je baš super ovdje, uz toliko cvijeća, boja, salveta i ljubaznih teta!
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro došla bjonda!
možda se ti osjećaš kao početnica, ali ja to na ovim radovima baš i ne vidim. samo malo prakse i bit će od tebe prava majstorica teta-salveta.
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro nam došla!Nitko neće bit strog prema tebi,ovdje su dobre tete-salvete,uostalom-tebi dobro ide,samo ti lijepo nastavi tako!Ni u Splitu nema radionica ali se ipak dobro snalazimo,i ja sam sve što znam naučila prateči ove stranice a tako i mnogi od nas,ne brini se,što ti nije jasno-pitaj,uvjek će se naći netko tko zna i hoće pomoći!
|
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlicni su ti radovi za pocetnicu, samo naprijed, dobrodosla
|
|
mima051
Pustio korijenje Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla na ove kreativne stranice(kako se sada ja pravim važna kao da sam neka iskusna teta salveta)a tu sam odnedavno.Samo ti tako uz zezanciju nastavi,a na ovim stranicama kad odvojiš malo više vremena a trebat će ti ga sve ćeš naučiti.Ovo je fakultet decoupagesa,a vjeruj ima i puno teta doktorica nauka.Dobro došla,pozdrav iz Rijeke!
|
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla bjonda i dugo se družila s nama.
Odlični početnički radovi, cure su ti sve rekle gore, samo naprijed radi i uživaj. |
|
Šabica
Pustio korijenje Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radovi su odlični za probu, lampa na brzinu je stavrno dobra.
Ti se samo opusti i uživaj u čerima decoupagea, a šta ne znaš tu ćeš uvjek naći nekoga da ti sve objasni ako te bilo šta zanima.
|
|
Šabica
Pustio korijenje Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sad vidim tipfeler, dakle htjela sam reći: u čarima decoupagea
|
|
Maya08
Već proklijao Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 155 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla!!
Radovi su ti lijepi, kutijica mi se najviše svidjela!! Kao što su već svi rekli, tete-salvete su na ovom forumu predobre i uvijek će ti pomoći!! Sretno u daljnjem radu!! |
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
WElcome
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlični početci, a ako ćemo o tvojoj manje lijepoj polovici,
samo ti njega osluškuj i radi suprotno od njegovog kolutanja očima
jer meni je osobno lampa najbolji dojam ostavila, baš je intrigantna
Onu bocu ako još nisi lakirala, slobodno se odvaži malo spužvicom posjenčati nježnim plavo-rozim tonovima, dobit ćeš zanimljiv prijelaz između salvete i grla
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro dosla bjondina i jos puno lijepih stvari uradila.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
Felina
Mladi grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla i dugo se družila s nama.
Kutija za kolače ti je ispala jako lijepo! Samo tako dalje! |
|
bjonda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo ovo je jedan friški tanjurić koje sam napravila
|
|
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tebe još nisam stigla pozdraviti pa to ćinim sada, ugodan boravak i puno lijepih radova na tvoje i zadovoljstvo svih nas.Ovaj tanjurić mi se jako sviđa i ne djeluje mi baš početnički.
|
|
Odgovori | Stranica 123 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |