Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  123 6>
Korisnik
Poruka
vania View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Status: Offline
Bodovi: 128
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vania Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: moji radovi
    Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 01:47
Evo i ja da nešto priložim.. Sister me zarazila salvetama, a ja odma krenila savladat print tehniku, kombinacija staklo-print-rižin papir. Nadam se da sam na pravom putu Embarrassed..
Lip pozdrav svima

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 07:35
Zanimljiv izbor motiva, interesantno.
To je tanjur neki ili nešto drugo?
U očekivanj novih radova želim ti dobrodošlicusmile73
Na vrh
vania View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vania Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 10:00
Hvala na dobrodošlici Šabice!Tongue
Ovo je moje malo obiteljsko stablo, ono najbliže i svi kao generacija..
Inače, staklo je onaj okvir šta ima kupit po raznim svaštarama u koji staviš sliku. Samo sad to moram dat uokvirit da bude udaljeno od zida, jer je poluprozirno i puno efektnije izgleda nego na slici. Ako imate neki savjet kako to napravit zahvaljujem..
Na vrh
Sasha View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 237
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 10:47
Vania dobrodošla! I više si ti nego na pravom putu, moram priznat da ja još nisam eksperimentirala tom mješavinom tehnika!
Na vrh
tatjana_s View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 202
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjana_s Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 12:56
Dobro nam došla Prekrasan rad. prijedlog za okvir: Probaj naći komad šperploče koji ćeš staviti iza okvira (ukucaj u okvir malim čavličima) popituraj u bijelo da istakneš slikicu a šperploča će ti ujedno učvrstiti staklo tako da ne moraš brinuti da ti padne i razbije se 
ništa mi ne pripada do misli koja nesmetano iz duše mi ističe
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 13:24
dobro nam došla... ovdje ćeš naći ugodno društvo i tete uvijek spremne da ti pomognu kada zapne...
očekujemo nove radove... dobro ti je krenulo...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 15:06
Dobro nam došla!
vidim ja tu nešto jaaako zanimljivo, baš si neobično ovo napravila
O, bit će ovdje puno lipi stvari, čini se meni
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 22:13
mi svi u početku radimo vidljivo počettničke radove a ti za početak odmah-pogodak u sridu!Ide to tebi jako dobro!samo ti ovako i nastavi,ovo već ukazuje da od tebe možemo očekivati u budućnosti vrlo lijepe radove!dobro nam došla!
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 22:18
zanimljivo za pocetak,jos cemo se mi nagledati tvojih lijepih radova.Dobro nam dosla.smile73
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
vania View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vania Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 00:20
Hvala vam svima na lipim komentarima i dobrodošlici..smile78
Evo još jedne slije (ne vidi se baš najbolje jer je slikana mob.-om).. Tako je to nekako krenilo za ovaj Uskrs kad je sister došla sa svim materijalom da malo začinimo blagdane.

Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 00:50
malo je mutno ali se vide lijepa Uskrsna jaja,imaš dara!
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 09:27
smile73dobrodosla vanja, medju tete salvete, tanjur ti je originalan, izgleda super, samo tako dalje smile141
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 22:32
želim ti puno lijepih radova i druženja sa kreativnim osobama pozitivnih vibracija
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 01:32
vania dobro došla.
Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 08:37
Vanja dobrodošlasmile73i želim ti puno,puno dobrih radova baš kao što je i ovaj tanjur
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 18:55
Dobro nam došla u dogo se družila s nama .Tongue Dobar početak , samo tako dalje.Thumbs%20Up
Na vrh
vania View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vania Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 19:04
Hvala svima na lipim željama..smile78
Evo i novog rada sad kad sam se zagrijala, hahaha, bila je košara od šiblja koja je bila spremica za kumpire, nekako mi više nije za to.. a možda i je, lipo paše u kužini..
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 19:07
Izabrala si jako dobar moti na salvetici . Zeleno volim te zeleno! Lijepa proljetna košara koja će ukrasiti tvoju kužinu. Svaka ti čast kako si se izborila s šibljem i da ti se ovako lijepo vide cvijetiće.smile55
Na vrh
vania View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vania Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 19:16
Thnx Felina.. Mogu ti reč da je bilo pucanja kvalitetnog, šiba po salveti - ja po njoj i nisam se dala Wink..
I meni je zelena, i to baš ova svijetla predraga, baš mi je krasan onaj tvoj komplet etui-a i četke u ovim bojama..
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 19:28
Hvala tebi Vanja! Ajde pronađi kupca da sve to slupa prodamo u kompletu.Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 6>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,563 sekundi.