Dani otvorenih vrata "KAKTUSI" Bešlić |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 03 Listopad 2007 u 09:25 |
Evo mi poštar prije par minuta donio pozivnicu za dane otvorenih vrata u vrtnom centru "KAKTUSI" Bešlić,pa da je sa vama podjelim ako bi netko otišao.
Dani otvorenih vrata staklenika vrtnog centra"KAKTUSI" u Žažini pokraj Siska i Petrinje od 12-14 listopada.
Provedite dio vikenda među kaktusima i upoznajte novitete.Uz druženje sa kaktusarima iz čitave Hrvatske,u sibotu 13.10 sa početkom u 11sati ,poslušajte predavanje "kaktusi i drugi sukulenti"
Nakon predavanja uz "petrinjski domjenak"(to će nam TeaK objasniti šta je) upoznavanje sa novim brojem časopisa "moj cvijet" koji će svaki posjetitelj dobiti na poklon.
Od 12-14.10 staklenici će biti otvoreni od 09-19 sati.
Ja bi rado išla(iako ne znam kako) a vi?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sta to znaci ne znas kako? Radi vremena ili radi prijevoza?
Ajde ekipa, vi koji ste tu u blizini, dogovorite se...Shasha dodje do zg-a, tamo ju pokupite i onda svi skupa dalje. Eto, ja vam sve organizirala, vi jos trebate detalje urediti. |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nešto nam dogovori za okupljanje neslavno prolaze pa teško da bi ovo uspjelo
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E ljudi , ajde u Žažinu! Ja sam za, ipak je to moj teritorij, ali ako nemožete obaviti ću ja to za vas sve. Naoružati se fotićem, karticama i baterijama. Iako vam moram odati jednu tajnu ; NE VOLIM KAKTUSE I U KUĆI IMAM SAMO JEDNOGA I TO ZATO ŠTO SAM GA DOBILA, A ŽAO MI GA JE BACITI.
Ako se dogovorite za svopće okupljanje , još bolje. Biti će veselo i živahno., jer tip stvarno ima puuuuno kaktusa i još puno toga uz njih. |
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čula sam i čitala o tom stakleniku vrtnog centra"KAKTUSI" u Žažini vl.Bešlića u nekom cvijetlom magazinu....Interijer staklenika izgleda super....cure stavite sličice...
|
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Budući da radim nekakvo šašavo radno vrijeme i više sam na poslu nego kod kuće, lijepo MOLIM da me netko dan-dva prije toga podsjeti na PP da slučajno ne pobrkam datume. A ja ću to sve onda lijepo poslikati i zna se - imati ćete privatnu izložbu, a ja
|
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dani otvorenih vrata u KAKTUSI- BEŠLIĆ počinju sutra, ali iz objektivnih razloga meni znanih ja ne mogu sutra i odlučila sam danas otići i vidjeti što se to tamo događa, što ima i naravno pokušati vama dočarati taj ambijent i sve te kaktuse na jednom mjestu.
Prije nego vam pokažem šta sam sve vidjela htjela bih se zahvaliti obitelji Bešlić koja mi je omogućila ulazak u vrtni centar i slikanje svojih malih i velikih kaktusića, unatoć tome što danas još imaju jako puno posla oko priprema za vikend. Kako sam već rekla ljudi su u velikom poslu; sade, rasađuju, uljepšavaju i mislim da im ja baš i nisam trebala, ali bili su tako raspoloženi i dobri da to ni na koji način nisu pokazali, stoga VELIKA IM HVALA JOŠ JEDNOM. |
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad krenete od Zagreba prema Sisku (starom cestom jer autoput još rade) doći ćete do sela koje se zove ŽAŽINA i tamo vas čeka
na samom ulazu se nalazi jedan lijepi i još jedan |
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A da bi vidjeli koliko je to veliki vrtni centar morate doći sami jer u objektiv mog fotića ne stane, ali evo vam mali djelić
a da im strast nisu samo kaktusi vidi se |
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ulazim u zatvoreni dio i tamo me dočeka
moju kikačicu sam ostavila da vidite visinu kaktusa (ona je visoka 123 cm) |
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obišla sam sve, sve sam pregledala i na kraju svega opet se ponovila
Ažurirao TeaK - 11 Listopad 2007 u 14:53 |
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I na kraju budući da se ja ne mogu odlučiti što da vam sve pokažem najbolje je da dođete i vidite i doživite sve osobno, a tko ne može neka napravi potez mišićem ovamo
http://s239.photobucket.com/albums/ff193/gordana_02/kaktusi/ a ja vam šaljem veliku i nadam se da čete uživati kao i ja. |
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ah, da zaboravila sam vam pokazati kako moja kikačica završava svoj obilazak
nije mogla odlučiti po stolovima što da si kupi pa je našla jednu tepsiju kaktusića dolje i pokraj njih provela cca 10 minuta i naravno izabrala kaktuse. |
|
Arwen
Odrastao grm Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
GENIJALNO!!
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno,hvala TeaK,za kikačicu
|
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Upravo sm o Kaktusima Bešlić našla još malo i mislim da je vrijedno pogledati
ovdje;http://www.mojcvijet.hr/gallery/index.php?list=12&page=all |
|
angi
Odrastao grm Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo srčeko je Teak za tvoju princezu,
a za tebe za sjajne fotke i mogu vam reći da su me ipak kaktusi oduševili , sad tek vidim koliko lijepi i zanimljivi mogu biti kaktusi
|
|
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je Bravo i za mamu i za curu...
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |