Nepoznanica za Ivnu |
Odgovori |
Korisnik | |
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 19:43 |
Imam problem, odnosno pitanje !
Pokraj mojih grmića conice i jednog kojem ne znam ime , ovog proljeća niknulo je nešto što mene asocira kao produkt jednog od ta dva grma.Ali ja ne znam da li je to moguće da se samo zasije i nikne.Biljčice su još male ali dosta čvrste,drugi "listić" počinje nicati i to "čupavo"-nalik na mali borić. Napominjem da ovaj drugi grm-mislim da je to nekakav čempres je imao male čahurice koje sam našla pokraj tih biljčica raspuknute. Ako netko može prepoznati molim vas napišite jer ne znam što da radim s tim, to je tako gusto ako i vrijedi ostaviti mislim da bih bar morala prorijediti. |
|
Sponzorirani linkovi | |
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A da nisu prkosi??
|
|
ivna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prkosi ??? Ne znam Štefi, ja sam ih sijala prošle godine ali dalje od toga, niti jedan nije iznikao a ovo je na onom mom bazenu ak se sjećaš sa slike, dakle dosta višlje.A i čine se dosta čvršći, pomalo "drvenasti" .
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i mene je odmah podsjetilo na prkose. Dva lijepa primjerka su nedavno počela prkositi na mojem novom bregecu...
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prkos nije,a šta je ne znam.U ovom stadiju može da liči na mnoge biljke...Imam jedan super link,na kojem ima dosta biljaka u prvim fazama nicanja...Evo pogledaj,tu imaš i prkos,ni nalik na ove tvoje sijance..
http://www.wintersown.org/wseo1/Seedling_Photos_P.html |
|
ivna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Alisa na linku, ali sve pregledala i ne prepoznajem ovo što ja imam nigdje.Ma i meni se čini da to ipak nije prkos ali sam sve više uvjerena da ću ipak pričekati da malo više poraste, možda ipak netko prepozna naon toga što bi to bilo .
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako nisi ništa tu sijala,mora da je nešto od ta dva grmića.Prkos sigurno nije jer se vide čahure,iz kojih je iznikla biljka,i na slici.Ne mogu se sjetiti koji je drugi grmić oz ovaj no moguće je da ti je taj borić,čempres(šta već je).Ostavi da naraste.Nek dobije barem još dva reda listića,ili šta će već biti.Prvi listovi često nisu ni slični biljci,zato čekaj pravi list.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |