moje dvorište u jesen |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 06 Listopad 2007 u 18:23 |
Ne mogu odoliti a da vam ne pokažem kako još uvijek ima cvijetnog života u mom dvorištu iako stalno pada kiša i nije vrijeme baš sjajno.
i moja cvjetna ograda |
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
preljepo TeaK,ajme kako je tek lijepo izgledalo sve to u ljeto kad je sve u punom cvatu bilo
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tea, na slici 2. i 3. vidi se da si nešto privezala za oluke za kišnicu, što ti to tu raste nisam uspjela skužiti?
|
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je nekakva puzajuća biljčica sa naranđastim cvijetovima , sličnim onoj dugoljastoj fucsiji, ali da me na muke stavite ja ne znam kako se to zove. Znam da mi se jako svidjelo pa sam to posadila i sad mi je cilj napraviti živi zid. A između toga je clematis.
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
TeaK prelijepo |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt je ljep i bogat biljkama a slonic mi je predivan...
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna okučnica... ta penjačica po listu bi mogla biti tekoma.... list se baš dobro nevidi ....ali najvjerovatnije je tekoma... |
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, hvala, taj je doputovao iz daleke zemlje Mađarske. Donata listić ću poslikati iz bližega, pa da vidimo. |
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo ja malo šetala sa fotićem, tu stavim listić, a na druge topice ..... jooooj
|
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još sam malo slikala ono što je opstalo i za oko mi zapelo, npr. bakopa u zemlji umjesto u tegli
nešto puzavo (opet ne znam ime) |
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
TeaK ono je definitivno tekoma...imamo negdje otvorenu temu pa potraži...
evo iz Vrtlarija Horvat& Op.. Tekoma - TekomaA ovo dolje što je puzajuće...je majčina dušica...inače začin...imaš pod začinima... |
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O Donata ja više neću metati slikice, već ću ih slati tebi na PP, ti si čini mi se hodajuća encklopedija cvjetića. Hvala draga
|
|
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eeee, to ne moze. A kako cemo mi onda vidjeti sve ovo lijepo?? Ovako mozda konacno i mi ostali naucimo malo vise imena biljcica...jer kod vecine nas je slicno: nema sanse da zapamtimo kako se sta zove. |
|
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A gledajuci tvoj vrt (dvoriste) mislim kako je i ovo jedna lijepa strana jeseni...Prekrasno to sve izgleda. Bravo!
|
|
angi
Odrastao grm Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasan i bogat vrt, a tek ''pripadajući'' slonić , štosno
|
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma Aurora metati ću ja slikice, ali odmah sa imenima (biti ću pametna).
Angi moj slonić je kao što sam već napisala "švercan" preko granice, a najčešće posluži klincima za jahanje. Inače obožavam patuljke i ostale figurice. |
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš krasni vrt imaš
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako je to sve meni lijepo, puno boja, bogato zelenilom...ma sve 5....
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ali sad to više ne izgleda tako, prvo mraz, pa kiša i nema toga više. Sad da vam stavim sliku reakcija bi bila
|
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |