Mali-veliki s(c)vijet |
Odgovori | Stranica 123 27> |
Korisnik | |
springy
Pustio korijenje Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 15:12 |
Pošto se nisam ranije predstavila učinit ću to sada - ja sam studentica, imam 26 godina a cvijećem i cvijetnjakom bavim se intenzivnije tek zadnje 2-3 godine od kad smo se preselili u novu kuću. Nemam veliku okućnicu i jako puno raznih vrsta ali radim na tome i nadam se za koju godinu da ću moći konkurirati nekima od vas veterana u ovom "sportu" , ali ovo što imam uređujem s jako puno ljubavi i volje. Napredujem iz dana u dan i uz vašu pomoć kroz savjete i vaše pozitivne primjere kojih je stvarno bezbroj, sigurna sam da će to ići još brže!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
springy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
springy sve pohvale za vrt drago mi je da će mo imati još jedan vrtek za obilazak
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan vrt!
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čista petica za početak
|
|
mandevila
Pustio korijenje Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Springy,bravo još si jako mlada a tako vrijedna kaj dok buš imala toliko godina koliko ja ,gdje ti bude kraj-želim ti puno ,puno cvjetnih trenutaka
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan vrt,dobrodošla
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ovdje vidim jedan lijepi vrt sa puno raznovrsnog cvijeća i puno volje, a to je najvažnije.
|
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fantastican pocetak ,pocastila si nas jos jednim lijepim vrtom
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kažeš: početak?! Ako i jest početak - lijepo ti je dvorište!
|
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kakvi digitalisi
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još jedan lijepi vrt i još jedan cvjetoljubac!
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidim da cu cesto svracati
|
|
matilda
Mladi grm Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drago mi je da si se odlučila za svoju temu, pa da mogu vidjeti slikice tvoga cvijeća na jednom mjestu, a ne da slučajno naiđem na njih po raznim temama. Mogu samo ponoviti , a posebno za echeverie u kamenu, ko bobončići su
|
|
springy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kontesaa, gioiaa - hvala vam, naravno uvijek ste dobrodošli!
Željka23, bromelija, stefkaja, Otok, rosa2, josipa, misty-da - Hvala vam na lijepim riječima i toploj dobrodošlici! mandevila -"lijepo" si zaključila "tako mlada a tako vrijedna", mislim da ne zaslužujem to, često zapostavim neke kućanske poslove zbog ljubavi prema cvijeću tako da ne znam baš šta bi moja mama rekla - da li je vrijedan čovjek koji puno radi ali samo ono što mu paše?? hoya - hvala na komplimentu, ali zbilja je početak, jedino što je bilo tu puno više godina prije su trešnje, lješnjak i živica, sve ostalo je tu redom dolazilo unazad oko 3 godine. Prije 4 godine sve ispred kuće je bio travnjak. Neke biljke sam kupila (još dok sam radila), neke dobila, mnoge mi je brat kupio jer dijeli moju ljubav prema cvijeću ( ali on samo gleda ) i tako, malo po malo... P.S. Nadam se da nisam nikog uvrijedila sa pristupom "na ti" jer ne znam koliko je tko ovdje mlad pa... oprostite mi ako jesam! |
|
springy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Matilda - hvala najljepša! Vidimo se u našim vrtovima!
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan vrt za početak !
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
SLAVONKA
Odrastao grm Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Springy dobrodošla,vrt ti je prekrasan,digitalisi su super,ja sam jednog kupila za probu i baš naletim na bijelog,a ja bi da je roza
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
rain
Mladi grm Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo,na vrijeme si počela!A čuj,svi ti mi cvjetoljubci povremeno zaboravimo na kućanske poslove.Zaneseš se,a vrijeme leti...poslije nadoknadiš.
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
springy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anči39 - hvala na komplimentu!
Slavonka - hvala na dobrodošlici, moji digitalisi su bili mix kad sam kupila sjeme i eto dobila sam boje roza svjetlija i tamnija, bijela i nekakva žućkasta. Ako uspijem sakupit sjemena mogu ti sačuvat ovog rozog, ako ga ne nabaviš u međuvremenu. Rain - ovu "kuća bez cvijeća i dlaka nije dom" - potpisujem!!!!!!!!!!!! |
|
Odgovori | Stranica 123 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |