hugin kutak za uživanje |
Odgovori | Stranica 123 124> |
Korisnik | |
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 01 Srpanj 2010 u 17:55 |
nova sam na ovom forumu a veliki zaljubljenik u cvijeće,pa sam odlučila da vam se pridružim i sa vama podjelim slike mojih biljaka i moga ljubimca po kome je ovaj sajt i dobio eme.živim u gradu tačnije u centru jednog malog gradića u bosni i imam stan na dvije etaže,a ispred stana veliku terasu i dvije male parcelice koje sam iskoristila da svojoj ljubavi prema cvijeću dam oduška.evo nekoliko sličica .
Uploaded with ImageShack.us |
|
Sponzorirani linkovi | |
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e ovo je bila proba da vidim dali ću ja to uspjeti.
|
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala anči na posjeti ovo je samo početak dok se ja snađem jer ja sam u godinama kda mi ova tehnika slabije ide od ruke
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
izgleda krasno samo stavi veće slike
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla i ako možeš "opali" velike sličurine, da bolje vidimo tu ljepotu! Lakše je kad ne moramo svaku sliku "otvarati"!
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma legendo moja npokon mi dođe svaka čast a za biljke znaš i sama moj komentar -
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na posjeti i na lijepim rijećima dobrodošlice, a za veće slike moram malo saćekati dok dođu mlađi da to srede,ja tu baš nisam vješta.
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fany dobro došla! i početak je dobar , samo ti raspali sa slikama. Ona zvijezda od šiblja super izgleda, jel to domaća izrada ili kupljeno?
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fany dobrodošla
drago mi je da imamo još jedan lijepi vrtek za pogledati ako se dobro sjećam, namjesti veličinu slike na 640x480 i super će se vidjeti |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fany dobrodošla...vrt jako lijepo izgleda...
|
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na dobrodošlici i lijepim rijećima a zvjezda je kupljena još prije 3 godine i svo vrijeme je vani i drži se a ja mislila neće izdržati dugo kiša snijeg i tako to. a kompić ću nariktat uskoro pa onda nastaviti sa slikama.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
magnolia
Pustio korijenje Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Fany dobrodošla u cvjetno društvo,imaš predivan vrt
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fani, dobrodošla!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fani puno te pozdravljam i dobro si nam došla. Imaš prelijep cvjetnjak, rado ću u njega zavirivati!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i ja da ti zaželim dobrodošlicu ,imaš predivno cviće
|
|
Odgovori | Stranica 123 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |