Slike gljiva radi ljepote. |
Odgovori | Stranica 123 7> |
Korisnik | |
Južni
Nedavno posijan Pridružen: 22 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 95 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 23 Listopad 2010 u 04:35 |
Želio bi da imamo temu gdje su slike postavljene isključivo radi ljepote snimka i samih gljiva, što znači da tu nije potreban komentar, da li su gljive jestive.
Kada idete u šetnju prirodom, sve slike koje ste snimili postavite ovdje pa da i mi uživamo u toj šetnji redom kako su slikane. Meni je to predivno i volio bi da se uključe snimci koji su snimljeni i iz dalje perspektive pa onda bliže prema gljivama, a oni snimci ispod gljiva prema gore su predivni i isto tako u razini gljive kada imaju lijepu pozadinu ili veliku preglednost dalje od njih. Evo moje jučerašnje šetnje, valjda će mi uspjeti jer sam novak u uplodanju. Autokamp "Solitudo" - Dubrovnik. Yesss..... Ako ima netko komentar ili pitanje u vezi slike, mislim da nije loše pitati za sliku u tom i tom redu, prva ili ... s lijeve strane ili kako već vidite. Jer puno je slika za postavljanje broja i odvajanje. Isto tako, ako netko želi detaljniju sliku neke od ovih gljiva, još su mi kod kuće pa mogu snimiti. |
|
Sponzorirani linkovi | |
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe slike i zanimljiva ideja. Imamo gljivara pa se nadam da će se odazvati i slikati ih baš samo radi njihove ljepote!
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Biljanka
Novo sjeme Pridružen: 13 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo, samo naprijed! Kakve prekrasne fotografije!
|
|
Južni
Nedavno posijan Pridružen: 22 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 95 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I danas sam šetajući šumom (Vukomeričke gorice) poslikala par gljiva
Na žalost, slike su mi na ImageShacku-u izbrisane! |
|
baka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što bi se reklo: ni dvije nisu iste.
Tako krasne... biljke?plodovi?... a zanemarene do sad kod nas na slikama!
|
|
Južni
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cimi, ništa manje lijepe od prvog puta. Svaka lijepa na svoj način, a vidim da imaš i dara za fotografiju, bravo.
Taj predio je baš pravi za gljive, samo nastavi, nama nikad dosta. |
|
Južni
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I danas sam bio u šetnji i imam nove fotke, samo ne mogu uplodat prije 23 sata.
A od Cicimifuge jedva čekam nove. |
|
Južni
Opcije poruke
Hvala(0)
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...
|
|
Južni
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Manči predivne su. Ona prva mi je fascinantna. Ko bi rekao da je uopće gljiva.
|
|
baka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje gljive nisu tako atraktivne,ali su mi niknule takoreći pred vratima!
Iz pukotine na betonu
Ispod kestena
|
|
baka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Inače Južni tema postaje sve zanimljivija.Otkrivamo predivan svijet gljiva.Manči bravo!
|
|
Cimicifuga
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš se radujem da nas ima više koji gljive ne gledamo samo kao potencijalnu hranu, već u njima vidimo i ukras koji nam priroda daje.
Manči nam je pokazala prekrasne gljive, a Bakine su posebne jer rastu iz betona! |
|
Južni
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bako, baš su zanimljive, samo daj.
Cimi, ja sam peresretan zbog toga. Divno je znati da poslije ove kiše imamo šansu vidjeti nešto novoga od nas ovdje, odnosno, njih u prirodi. Šetaš sama i divno ti je i još kad dođeš kući, vidiš još nečiju šetnju. |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš su super gljive, a slike su prekrasne.
Jučer sam bila na riječkoj izložbi, no vjerujem da će fotke staviti naša Jagoda, pa neću ja. Ona je stručnjak, pa će sigurno izabrati najljepše, a bilo ih je skoro 300 vrsta.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Cimicifuga
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cimi, spremit ću fotku i stavit je da mi "čuva ekran"
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Odgovori | Stranica 123 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |