Mima35 - evo i mene |
Odgovori | Stranica 123 58> |
Korisnik | |
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 14:57 |
Pa da se predstavim. Prošle godine u prosincu sam završila na čuvanju trudnoće. Tri mjeseca sam preležala na kauču u dnevnoj sobi. Ispočetka mi je bio šok jer sam iz skroz aktivnog života odjednom morala samo ležati. Nas svu sreću imala sam laptop. Jedno vrijeme sam samo čitala kojekakve novine, svi su samo pričali o krizi i izborima. Nakon nekog vremena bila mi je već puna kapa politike i krize. Onda sam počela pratiti forume s trudnoćom - svi su samo pričali o mogućim problemima i groznim čudesima koji se mogu dogoditi. I od toga sam brzo odustala jer me je počelo opterećivati. A onda mi je jedan dan došla susjeda na kavu i spomenula nekakav decoupage. Navečer sam malo proguglala da vidim ja što je to i otkrila ovaj forum.
I tako je krenulo. Ispočetka sam samo čitala i nešto malo brljala za probu a kasnije kad sam rodila i došla sebi započela sam manufakturu. Sada svaki slobodan trenutak posvećujem salveticama i istinski uživam.
Evo malo mojih uradaka:
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Mima, baš si se lijepo predstavila.
Dobrodošla |
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam dosla Mima,uzivala sam u tvojim radovima
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
ElzaBuba
Mladi grm Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla!!
Krasni radovi.
|
|
1234DRENOVA
Mladi grm Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jakooooo lijepo
|
|
valliSa
Mladi grm Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla lijepi su ti radovi.
|
|
Bi-Biljana
Mladi grm Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla i dugo se družila sa nama . Imaš lijepe radove, posebno mi se sviđa kutija sa violinama, preslatka mi je.
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo Mima i dobro nam došla,mlade snage nam uvjek trebaju,nove ideje a i da nam popraviš prosjek u godinama!ide ti odlično,samo naprijed!
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima na dobrodošlici. Zanima me da li netko zna gdje se u Zagrebu povoljno mogu kupiti veće drvene kutije, npr. oko 20-24 cm. Gledala sam u Offertissimi ali oni uvijek imaju samo male a hoby shopovi su prilično skupi (cca oko 60 kn). Ove koje ste vidjeli sam kupila jednom prilikom u KTC-u u Koprivnici i ova najveća je koštala 35 kuna. S obzirom da živim u Zagrebu nemam baš prilike često kupovati u Koprivnici. Ovaj vikend idem u Brod. Da ja sam Brođanka nastanjena u Zagrebu. Pa ako tamo ima što povoljno od "repromaterijala" - preporučite mi.
|
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam još jedno pitanje vezano za 2k. Do sada sam isprobala samo 2k marke "Idea" i nikada mi se nije htio lijepo raspucati na salveti. Raspucava mi se samo na glatkim površinama (na keramici ili akrilnoj boji). Na dijelu gdje je salveta, raspuca se samo malo a uglavnom sve bude puno nekakvih rupica i mjehurića. U čemu je problem? Što krivo radim? Napominjem da sam pokušala i prelakirati salvetu pa onda nanijeti 2k ali opet se nije lijepo raspucao. Je li problem u meni ili u 2k? Inače taj mi je 2k lijep jer ima tanke pukotine. Koliko se debelo nanosi? Koliko je dugo potrebno sušiti 1. step?
|
|
Julija D
Već proklijao Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla!
Prekrasni radovi!
PS
Za kutije pogledaj u Megacoloru u Savskoj.
|
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
još jednom-pozdrav mojoj Brođanki,ima nas više ovdje!Radovi su ti jako lijepi i ni po čemu se nebi reklo da su početnički!
|
|
KIKA '56
Mladi grm Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-predivni radovi...
|
|
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pročitala sam tvoj "nastupni govor" šalim se ovo govor, i vidim da si jedna optimistična, osoba koja i kad miruje ne miruje, nego pronađeš način da radiš nešto kreativno, staveči sa strane krizu, politiku, nedaj bože izbore i sve deprimirajuće situacije. drago mi je da si pronašla zanimaciju koja će ispuniti vrijeme i obogatiti dušu, nadam se da će i druženje na forumu tome doprinjeti.
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasna kutija Mima
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
Mima35
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica 123 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |