Vrbovec pitom gradić prekrasne prirode jela i pića |
Odgovori | Stranica 123 7> |
Korisnik | |
Božikovine
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 23 Srpanj 2008 u 17:40 |
Hmm, da pojasnimo. Vrbovec je udaljen oko 35 km istočno od raj ... opa, Zagreba, na pola puta prema Bjelovaru.
Gradić je poznato po mesnoj industriji PIK koja je u sklopu AGROKORA (a što nije?) i po turističko - kulinarskoj manifestaciji KAJ SU JELI NAŠI STARI (pa ti budi mršav). Ribnjak Črnec je u blizini grada i ugodno je mjesto za šetnju, piknik i naravno ribolov. Mi nismo ribiči i na slikama je prikazan rezultat rada i truda članova ribičkog društva. |
|
Sponzorirani linkovi | |
Branka
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sam kad ja krenem put koprivnice , bute vidli kad vam dođem- mogu ja i sa druge strane otić nije u pitanju još dok se sjetim cveteka . eto mene u 9 mjesecu . samo banem na vrata
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad tek vidim kak ste bili na ljepom mjestu!
Mene MM već godinama vodi na pecanje. Bio strastveni ribić- neko vrijeme! Mislim da bum ja njega prije naterala na blejanje u vodu na ovakvom mjestu nego on mene! A pogotovo jer je roštilj tak lepi veeeeliki! |
|
Božikovine
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Roštilj inaće služi za pečenje šarana na štabu. Mi smo zakurili vatru na njemu i koristili smo malu rešetku, ni 10% površine.
A kaj čekate? Krenite, mi ćemo vas dočekati. |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u kako bi ja rado dosla da ste mi blize! eh pre 6-7 g.stalno sam isla s pok.muzem na pecanje,pa smo s drustvom rostiljali...a isli smo i u Apatin kod njegovog ujaka,i ja sam voljela pecati,obozavam vodu,tako smiruje,opusti te,mozak pustis na pasu .
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ovo je stvarno predivno. MM obožava ribarenje, doduše mislim da nije to nikad radio nigdje drugdje, osim na moru, ali baš bi se mogao malo oprobati, a tek roštilj, a ono na roštilju.....
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Branka
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja isto tako uvijekna početku godine kažem sama ebi da budem mom dragom kupila tugodišnju dozvolu za ribičiju ali nekak mi uvek pobegne penez na drugu stranu, ali budem se ja već ipak naljutila i dogodine ju nabavila , pa da vidiš ribarenja i ribarskog prigovaranja
ali jezerce je prekrasno , ai priroda . mi inače uvijek kad idemo tam (KC)onda smo na dravi kod legrada, tam se spanđamo sa mađarima , i onda svi pecamo -dobro susjedski odnosi , mm veli -dobre mađarice |
|
Božikovine
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neka slike govore ...
Neki su više vjerovali jednoj konjskoj snazi ... Bilo je i kućnih ljubimaca ... Neki su se digli iznad prašine ... Malo detalja s "Kaj su jeli naši stari" ... |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš si me ugodno iznenadio sa ovim slikama, prekrasni detalji, ima možda još?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Božikovine
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bilo bi puno više detalja da nisam morao na posao. Radio sam subotu od 06-18 i nedjelju od 18-06. I meni je žao što detalja nema više.
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svega lijepoga. Iako su tema terenci ja se zakačila za pse i konja.
|
|
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hajde GT još malo fotić u ruke pa đir po Vrbovcu!
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasne slikice gospina travo! ja volim male raznolike sredine!
|
|
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Te sam slike imala od prije, trebalo bi slikati, a za to treba vremena, nadam se da će mi se ovdje i naše Božikovine pridružiti. Od kuturno povjesnih znamenitosti nisam ništa pokazala.
Svima hvala na posjeti! |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno je sve, ali , moram izdvojiti ručne radove i kolačiće!!!!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
možda znaš gdje je Rakovec voljela bi vidjeti koju sliku, a jedva čekam nove slike Vrbovca
|
|
Odgovori | Stranica 123 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |