Moj mali dio zagorskog brega |
Odgovori | Stranica 123 41> |
Korisnik | |
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 22 Studeni 2011 u 18:18 |
Sponzorirani linkovi | |
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla Carol
vrt ti je ogroman i šarolik, veselim se ostalim fotkama da nam pokažeš svoje biljno carstvo |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla Carol. Lijepe slike za početak teme. Nadam se da će ih biti još puno.
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla. Lijep vrt imaš.
|
|
Mihaela
Pustio korijenje Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne slike, lijepo si obojila ovaj sivi dan, moze još!
|
|
klasa optimista
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla Carol Meni si uljepšala ovu večerSamo nastavi,imaš prekrasni vrt i cvijeće za ljepi početak
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je tvoji dijelć zagorskoga brega lijepi ! Dobro došla!
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I mene si razveselila ovim lijepim sličicama i lijepim biljčicama u vrtu! Posebno su mi se dopale one niske bujne ljubičaste perunike s prve slike. Znaš li možda njihov naziv? Je li to "Gypsy Romance"?
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Carol dobrodošla!
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla Carol, lijepo je vidjeti osunčano cvijeće u ove tmurne dane. Odmah mi je toplo pri duši kad gledam tako lijepe slike. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I te kako si uljepsala ove tmurne dane ,dobrodosla!
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla, a ove tmurne dane pune mraza baš si nam razveselila! Tvoj vrt je zbilja prekrasan i nadam se da ćemo još dugo uživati u njemu
Prvi put vidim pjegavu hortensiju, oborila me s nogu!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro došla carol, prelijepe slike tvoga vrta baš su mi godile u ove hladne i tmurne dane, glicenija na prvom mjestu, a i za druge biljke nemam komentara sve prelijepo
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš si nam lijepo obojila dan, kod mene sve bijelo!!! A i meni je za oko zapela ona niska ljubičasta perunika!!! Moje su sve visoke, a tvoja je posebno cakana!!! Uppss.....Dobrodošla i čekamo nove krvi ......uuups...slićica!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima, dragi cvjetoljupci.Znate da svim vrtlarima, pa tak i meni, poraste perje kad neko hvali njegov vrt. Ima tu puno posla, i trebao bi mi još jedan život za napraviti neke stvari. Patuljaste perunike su sa Sajma cvijeća u Zgb, a hortenzijin cvijet je već malo stari, zato je pjegav.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla!
Lijepe slike si nam poklonila, super ti je vrtek! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro došla ! cviječe prekrasno posebno plavo
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla, slikice ukazuju na jo jedan lijep vrt
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla, slike pokazuju da ćemo uživati u još jednom lijepom vrtu!
|
|
život je more
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijep vrt carol..bravo |
|
Odgovori | Stranica 123 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |