Okić - evo mene moji ljudi |
Odgovori | Stranica 123 31> |
Korisnik | |
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 06 Prosinac 2011 u 11:54 |
Drage moje forumašice, probat ću nakon godinu dana voajerstva staviti svojih par slika. Pozdrav! |
|
Sponzorirani linkovi | |
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Okić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Okić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Okić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Okić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Okić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super su... a ako moze stavinam maloo vece rezolucije da se bolje vide
|
|
Okić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto, baš sam se poveselila kako sam napoko shvatila kako da stavim slike nekih mojih prvih radova, od prije gotovo godinu dana i opet nešto stalo. U svakom slučaju, ovo su moji prvi radovi, najviše sam naučila od Bi-Biljane - ako pročitaš puno ti hvala draga, a zatim od svih vas koje ste me oduševile svojim radovima, svaka na svoj način . Nadam se kritikama, iako sad već i sama na tim prvim radovima vidim dosta nedostataka i neskromno kažem da sam napredovala, što će se vidjeti kad opet budem u prilici staviti novije slike.Pozdrav svima i PUNO HVALA!
|
|
Okić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Okić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Okić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Okić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Okić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Okić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Okić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Okić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala adminitratore, ali jedva napipala stavljanje slika, povećati i smanjiti ne znam - slike su mi na Ptičici, možda sutra otkrijem kako. Eto toliko od mene za danas, molim komentare,
|
|
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivni radovi
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepi radovi.! Bravo!!!
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja ću dodati jako lijepi radovi
|
|
Odgovori | Stranica 123 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |