Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje gospodarstvo
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje gospodarstvo

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
superGec View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 28
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje superGec Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Moje gospodarstvo
    Objavljeno: 18 Prosinac 2011 u 13:00

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2011 u 13:09
SuperGec, dobrodošao/došla! Lijepo gospodarstvo, svaka čast! Daj nam napiši par riječi o tome!
Na vrh
superGec View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje superGec Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2011 u 13:17
Lokacija je okolica Vrbovca, staro seosko imanje(djedovina) na kojem ja i moj otac imamo pčelinjak! Priroda, čist zrak i spoj korisnog sa ugodnim! Ima tu još puno posla a i mjesta za novo grmlje i bilje pa jedva čekamo proljeće! Zasad smo dosta truda uložili s obzirom da je bilo jako zapušteno prije desetak godina ali može se i mora još i bolje he he!
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2011 u 15:02
Prekrasno gospodarstvo,a vidim i svega ima,jedva čekam proljeće da vidimo i
cvijećke i voćke u cvatu,dobro nam došli i dugo se družili sa nama
Na vrh
superGec View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje superGec Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2011 u 15:05
Hvala 
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2011 u 15:08
Baš mi je drago da sam pogledala imanje.........baš po mom ukusu!
jedva čekam daljnje slikice
P.S. Dobro došao na forum!
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2011 u 15:22

Dobrodošao pčelaru Gec! Imanje si lijepo dotjerao pa je pravi užitak šetati tvojim voćnjakom. A košnica imaš poprilično...

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2011 u 15:22
Dobro došao Supergec,lijepo veliko gospodarstvo,veliki voćnjak i pčelice u njemu,odmah si me podsjetio na mog tatu,koji je također imao pčele.Veselim se da ćemo imati još jedno dvorište u kojem ćemo moći uživati.
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2011 u 15:23
Dobro došao! Lijepo gospodarstvo.
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2011 u 15:51
Bormeč je to pravo gospodarstvo. Prekrasno.Posebno mi se dopada onaj drveni majmun.

Dobro došao!
Na vrh
superGec View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje superGec Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2011 u 16:25
Mjesta imam, pa planiram posaditi:
Katalpa, Likvidambar, Kalreuterija, Tulipanovac Gledičija, Judino drvo, Albicija, Ginko, Mamutovac,Jarebika,Metaskvoja, Sophora!
Interesiraju me vaša iskustva sa tim vrstama tj. rastu u kontinetalnom dijelu i naravno kupnja sadnica  te uzgoja iz sjemena!
A može i razmjena za med he he!

Ovo nije reklama već počast mojim istinskim radnicima na  imanju!

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2011 u 17:05

Dobrodošao i dugo se s nama družio!

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2011 u 17:08
Dobrodosao!
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2011 u 18:12
Dobro došao na ove stranice i neka ti bude lijepo kao i nama.

Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2011 u 19:24
Dobrodošao i hvala ti što si nam pokazao svoje gospodarstvo smile141Pčelarstvo je jako znaimljivo i unosno pa držim fige da tako bude i kod vas..
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2011 u 20:46
Dobro nam došao imaš krasno imanje i vrijedne pčeleThumbs%20Up
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2011 u 23:46

Dobrodošao!
Krasno gospodarstvo, jedva čekam proljeće i daljnji nastavak radova, iako je i sada sve lijepo i jako uredno.
Samo nastavi tako i dalje  Smile.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2011 u 00:22
Dobro došao Gec s lijepim urednim voćnjakom. Jel to stvarno nema u njemu krtičnjaka ili me oči varaju? Blago tebi!!!

Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2011 u 00:46
Dobro došao GecClap već sad uživamo u tvom carstvusmile141
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2011 u 09:54

SuperGec, i ja ti želim dobrodošlicu a osobito me veseli kaj smo dobili još jedan lijepi plac koji ćemo pratiti kako će se puniti novim biljkama!!

Rekavši suprugu da smo dobili još jednog iskusnog pčelara ( ja sam nabrojila samo u onom prvom redu 20 košnica, a mislim da ih ima još 2 puta toliko) veselit će se i MM, jer je dobio muško društvo koje se razumije u pčele!!  Za sada samo uči i skuplja teoretska znanja a praksa će kasnije, ali volje ima....uh!!! 

Srdaćan pozdrav  smile113
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.