Moje gospodarstvo |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
superGec
Novo sjeme Pridružen: 17 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 28 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 18 Prosinac 2011 u 13:00 |
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SuperGec, dobrodošao/došla! Lijepo gospodarstvo, svaka čast! Daj nam napiši par riječi o tome!
|
|
superGec
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lokacija je okolica Vrbovca, staro seosko imanje(djedovina) na kojem ja i moj otac imamo pčelinjak! Priroda, čist zrak i spoj korisnog sa ugodnim! Ima tu još puno posla a i mjesta za novo grmlje i bilje pa jedva čekamo proljeće! Zasad smo dosta truda uložili s obzirom da je bilo jako zapušteno prije desetak godina ali može se i mora još i bolje he he!
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno gospodarstvo,a vidim i svega ima,jedva čekam proljeće da vidimo i
cvijećke i voćke u cvatu,dobro nam došli i dugo se družili sa nama |
|
superGec
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš mi je drago da sam pogledala imanje.........baš po mom ukusu!
jedva čekam daljnje slikice
P.S. Dobro došao na forum!
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošao pčelaru Gec! Imanje si lijepo dotjerao pa je pravi užitak šetati tvojim voćnjakom. A košnica imaš poprilično... |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došao Supergec,lijepo veliko gospodarstvo,veliki voćnjak i pčelice u njemu,odmah si me podsjetio na mog tatu,koji je također imao pčele.Veselim se da ćemo imati još jedno dvorište u kojem ćemo moći uživati.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došao! Lijepo gospodarstvo.
|
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bormeč je to pravo gospodarstvo. Prekrasno.Posebno mi se dopada onaj drveni majmun.
Dobro došao! |
|
superGec
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mjesta imam, pa planiram posaditi:
Katalpa, Likvidambar, Kalreuterija, Tulipanovac Gledičija, Judino drvo, Albicija, Ginko, Mamutovac,Jarebika,Metaskvoja, Sophora! Interesiraju me vaša iskustva sa tim vrstama tj. rastu u kontinetalnom dijelu i naravno kupnja sadnica te uzgoja iz sjemena! A može i razmjena za med he he! Ovo nije reklama već počast mojim istinskim radnicima na imanju! |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošao i dugo se s nama družio! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodosao!
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošao i hvala ti što si nam pokazao svoje gospodarstvo Pčelarstvo je jako znaimljivo i unosno pa držim fige da tako bude i kod vas..
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došao imaš krasno imanje i vrijedne pčele
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošao! Krasno gospodarstvo, jedva čekam proljeće i daljnji nastavak radova, iako je i sada sve lijepo i jako uredno. Samo nastavi tako i dalje . |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došao Gec s lijepim urednim voćnjakom. Jel to stvarno nema u njemu krtičnjaka ili me oči varaju? Blago tebi!!!
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došao Gec već sad uživamo u tvom carstvu
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SuperGec, i ja ti želim dobrodošlicu a osobito me veseli kaj smo dobili još jedan lijepi plac koji ćemo pratiti kako će se puniti novim biljkama!!
Rekavši suprugu da smo dobili još jednog iskusnog pčelara ( ja sam nabrojila samo u onom prvom redu 20 košnica, a mislim da ih ima još 2 puta toliko) veselit će se i MM, jer je dobio muško društvo koje se razumije u pčele!! Za sada samo uči i skuplja teoretska znanja a praksa će kasnije, ali volje ima....uh!!!
Srdaćan pozdrav
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |