Gdanjsk - Poljska |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 28 Prosinac 2011 u 22:06 |
Gdanjsk se nalazi u sj.Poljskoj na Baltickom moru...otkud ja u GdAnjsku? Ma nisam otputovala,ali moj rodjak se trenutno tamo nalazi sa buducom zenom,otisli su u posetu kod njene familije.I moj Sascia se potrudio da se i ja prosetam malo ovim divnim gradom
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
posto sam samo dobila fotografije necu biti bas neki vodic,ali ove prethodne slike su uslikane na Dugom trgu(Dlugi Targ)
cini mi se da su ovo Zlatna vrata(Zlota brama) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Prekrasna arhitektura, prelijepi grad. Šteta da je ona velika pješčana plaže na dalekom sjeveru.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
hvala ti na ovim slikama, bili smo mm i ja u Krakovu pa mi je poznata Poljska
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Divna reportaza,kakav grad,divno osvetlenje,a slike profesionalno odradjene ...
![]() |
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
A di je SOLIDARNOSC?
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Gio ja sam već pomislila: ode nam Gio na doček u Poljsku! ![]() ![]() Baš su slike krasne. Ova je tema postala prava putopisna. Svašta lijepog proputujemo!
![]() |
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Gio, ajde nažicaj nam preko poljske veze, recept za kuhano pivo ili ti "grzane piwo z konfiturami"!
![]() |
|
![]() |
|
pokusacu,al ne obecavam
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |