Ariocarpus |
Odgovori |
Korisnik | |
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 21:49 |
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a joj kaki su maleni .... to još bebaći
a na žalost nemam nekih savjeta sa kaktusim i sukulentima sam na vi i nemam baš iskustva
|
|
Miss M.
Mladi grm Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kakvi bebaći ti su stari bar 4-5 godina. Pinus oprez s vodom i oni ti mogu rasti u golom vapnenačkom kamenu zato ako nisi složi im mineralni supstrat sa što manje zemlje. Zaljevaj odozdo i to jako rijetko.
|
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miss M. hvala, na taj način (odozdo) sam ih i prvi puta zalio. Kaktuse u sezoni vegetacije zalijevam svakih 7 – 10 sunčanih dana. Pretpostavljam da bi dva puta mjesečno bilo
dovoljno zalijevanja za ariocarpuse ? Pročitao sam dosta o uzgoju ariocarpusa.
Vidim da ima puno kontradiktornih
savjeta. Nekako mi najviše leži ono što piše o ariocarpusima japanski majstor kaktusa Kouzui Suguri.
|
|
Miss M.
Mladi grm Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasni velik primjerak, Miss M.
prvi red druga tegla sa desne strane su tri a. fissuratus u istoj tegli. Svi moji ariocarpusi
su češkog porijekla. A tvoj ? |
|
Miss M.
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vjerojatno od Struhar
Jan a ?
Svoje sam kupio
kod : kaktusy-rysavy.cz |
|
Miss M.
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |