No. 5. Božični swap 2013 |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 09 Prosinac 2013 u 12:43 |
Za početak kao i svaki put....
Što znači swap? Swap doslovno znači razmjena! Dakle, za swap se prijave (na ovoj temi) svi zainteresirani članovi foruma do zadanog roka prijave. Organizator (moja malenkost u ovom slučaju) potom nasumičnim odabirom izvlači parove. Parovi si zatim međusobno rade predmete na zadanu temu swapa, razmjene adrese na pp (ili kako im je zgodno) te pošalju jedno drugome radove! Dobivene radove slikaju i stavljamo ih ovdje kako bi ih svi vidjeli i divili im se! ****** ***** ***** ***** ***** ***** **** TEMA: Božić i zima Imamo jako kratki rok ali ako hoćete i uspijemo se organizirati još uvijek stignemo!!!! Prijavljeni: -Dalmatinka -Glikica -vijolica -miska -antonija -rosa2 -ajama -lilie -Ivana-Mia -Renea Parovi: Glikica - antonija miska - vijolica Ivana-Mia - rosa2 Renea - Dalmatinka lilie - ajama |
|
Sponzorirani linkovi | |
Dalmatinka
Novo sjeme Pridružen: 16 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 33 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja se prijavljujem!!!!
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja se prijavljujem !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja¨!
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo po malo pa se će nas se i skupiti.
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam za
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super super!!!!! vec nas ima da možemo održati swap....
Svi koji su se prijavili mogu već početi sa izradom da se stigne napraviti a onda krajme tjedna objavimo parove, pa da pokloni stignu oko Božića!!!!
|
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo admine brzo si ti to pokrenuo i ja se prijavljujem
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prijavljujem se i ja
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super super!!!!
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene!
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
počnite odmah sa izradom a onda krajem tjedna objavimo parove i do Božića sve bude gotovo!!!!!! |
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj put ću preskočiti.Lani sam se prijavila i pokajala.Dijelom i zato jer nisam imala vremena,a i nisam se proslavila sa radom.Sa uživanjem ću vas pratiti.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Do kad nam je rok ? Inače, ja samgotova sa darovima.
|
|
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa da dobijemo za Božić, dan prije dan kasnije.
još do nedjelje ostavimo ovako a onda dodajemo parove |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kiki, zašto si se lani pokajala, poklon ti je bio super. ja bi bila sretna da sam dobila, onaj mužar, ako se dobro sjećam!
šta bi ja trebala reće, moja partnerica mi se nikad nije javila, ni da je dobila poklon. samo se nadam da joj se nije dogodilo ništa loše. baš sam mislila pitati radi li iko išta, vidim glikica gotova, ja još smišljam šta ću raditi.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radi se,radi.Još malo pa gotovo.
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako treba!!!!
ps. Kiki-ko iako nisam vidio tvoje radove u živo, ali na forumu jesam i to puno i ni jedan od njih nije izgledao loše. Ne treba biti previše samokritičan nego napraviti nešto u guštu i šali i zabaviti se sa drugima. |
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad će biti izvlačenje parova, u ponedjeljak treba slati paketiće ?
|
|
|
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi možete glasati u anketi |