Lollypop rani radovi :)) |
Odgovori | Stranica <1 8910 |
Korisnik | |
lollypop
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slike su dosta lose, valjda se vidi:
|
|
Sponzorirani linkovi | |
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidi se vidi, draga...odlično ti je ovo...jel to platno ili nešto drugo?
|
|
lollypop
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala! to je platno. jedno je 20x20, a drugo ne znam. izduzeno malo.
|
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš je super...
|
|
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to su odljevi jelda....lijepo je
|
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
inventivno i novo...jako lijepo...svidja mi se
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
lollypop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlijevi na platnu sa zlatnim listicima i ovim zvjezdicama.
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
platna su ti super, ali boce me oduševile, (da li si ih zapekla)
|
|
lollypop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisam ih zapekla. ne znam koji je postupak s tim?
|
|
lollypop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danas u chemacu naletila na ove cvjetice i posudice pa reko da probam nesto s tim:
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme lolly pa ovo je prekrasno,neznam sto je ljepse,anđeli ili slikice sa cvijeticima
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako si radila sa bojama za staklo onda ti na njima piše, mislim da pola sata na 150, ali nemam ih pri ruci pa nisam 100% sigurna. Ja sam radila bokale za vino i super su ispali, čak se peru i u perilici. A zapeči možeš kada radiš i sa frostijem samo se moraš držati uputa, stavila sam na malo jaču temp. i uključila ventilator pa mi je na jednom dijelu frost malo požutio .I sad sam se sjetila, mislim da se zlato ne smije peći ali treba provjeriti |
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlično!!
|
|
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno krasno kraasnoooooo
|
|
Odgovori | Stranica <1 8910 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |