GarageART! - hobby odmor za dušu |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla.Hvala ti što dijeliš s nama svoja iskustva.Sviječnjaci su stvarno neobični,ali moj favorit je bijela tacna.Vidim da koristiš za slova 3 D medij ali neznam koji.Ja imam od Hobby linea POTCH 3-D-Effekt transparent ali nisam zadovoljna jer kad je jugo nikako se osušiti.Koji put je do jutra ljepljiv.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nabrzinu sam malo prošvrljala kroz galeriju na facebook-u tvoje prijateljice Tihane. Tilde su joj preslatke i što je meni jako važno uredno šivane. Iz njezine galerije ne znam što bih izdvojila od Tildi, uređenog interijera, vrtaaa.... ma sve je preeeelijepo Blago vama kada imate jedna drugu, kreativnu prijateljicu Otkrij nam ima li vas još Uf uspjela sam se ubaciti u ovu poruku. Draga S pronašla sam i tebe. Vidim, imaš nam još puno toga pokazati. Jedva čekam nove slike.
|
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
GarageART!
Novo sjeme Pridružen: 21 Travanj 2012 Lokacija: Zaprešić Status: Offline Bodovi: 38 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogledaj Dragica Čičak Gavran ona ti isto šiva Tilde, na žalost trenutno nema na faceu Miroslave Maletić iz Bjelovara ona isto ima prekrasne lutke kako Tilde tako i svoje vlastite kreacije. Da u pravu si imam dosta toga al bojim se da vam ne budem dosadna
|
|
GarageART!
Novo sjeme Pridružen: 21 Travanj 2012 Lokacija: Zaprešić Status: Offline Bodovi: 38 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svijećnjaci su ustvari ideja sa Pinteresta i u živo izgledaju još ljepše što se tiče 3D medija ja ti koristim od Hobby linea al nikad nisam imala problema tako da nisam ni tražila neki drugi, možda neko drugi zna???
|
|
GarageART!
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uhhh baš mi gode ove vaše pohvale pa evo još malo slikica (možda iznudim još koju, pohvalu mislim )
Evo malo starog namještaja kojem je dano novo ruho: http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/decoupage/stolice/66682.aspx - http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/decoupage/klupice/66683.aspx - http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/decoupage/djecji_komplet/66681.aspx - http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/decoupage/kuhinjski_otok/66678.aspx -
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla ! Ti stvarno imaš kaj pokazati, jako lijepi radovi . |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
GarageART!
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tnx Anastazija
|
|
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ženo, bez teksta sam. Koliko lijepih radova! Pa gdje si do sada, što nam se već nisi prije pridružila.
U svakom slučaju želim pri poželiti dobrodošlicu.
|
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nagovaram ju već dugo i evo konačno nam se pridružila
Vrijeme je da malo oživimo forum |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla! Pravo si osvježenje na CIF-u. Sve je savršeno i nečeš nam dosaditi. Dakle, samo naprijed sa slikicama!
|
|
GarageART!
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako ste drage hvala vam rado ću podijeliti sa vama slikice, znanje, salvete i sve ostalo
|
|
Fifika
Novo sjeme Pridružen: 24 Siječanj 2014 Lokacija: Kuca Status: Offline Bodovi: 25 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Garage, radovi su ti prelijepi, ali klupica mi je bas posebna, svaka cast!
|
|
ana22
Novo sjeme Pridružen: 05 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 36 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
sara47
Pustio korijenje Pridružen: 04 Studeni 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 295 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro dosla sa svojim lijepim radovima osvjezila si forum.
|
|
leptirek
Već proklijao Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno prekrasni radovi!
|
|
GarageART!
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Crvenim
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvi put sam na ovoj temi, prelistala ju po sistemu "prvo se upoznaj s cjelinom", a onda s detaljima. Detalje ostavljam za sutra, što je samo dokaz da me tema privukla. Ma onaj pladanj za začine mi se jako sviđa.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |