staklene boce |
Odgovori |
Korisnik | |
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 21:58 |
ako je netko raspoložen za raditi na bocama tu ih imaaaaa, a i cijene su navodno pristojne
|
|
Sponzorirani linkovi | |
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej, pa to je u blizini "Ofertissime" u Bestovju! Hvala ti anastazija, mislim da ću ovaj tjedan otići pogledati!
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajde baš vidi pa nam javi kakva je ponuda i cijene
|
|
Angel
Upravo klijam Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To sam baš danas čula, a mada sam prošla milion puta, nisam imala pojma
da rade staklo.
Navodno da ima bočica po 3,4 kune.. (??)
Andrea, najbliža si,molim te, provjeri
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Društvo moje, eto ja bila u "Bumbaru".
Cijene su stvarno prihvatljive, a i izbor boca je zadivljujući. Nisam ranije gledala ponudu na samoj stranici. Dobila sam i cjenik i katalog, pa ako nekoga nešto zanima nek pita. Cijena je bilo od 2,00 - 9,00 kn, od malih flašica niti 1 dcl pa do lijepih buteljki... Naravno da sam tržila! Ako se društvo iz Zagreba uputi samo da znate, Bumbar je odmah iza Offertisime. Pješice dojdete od jednih do drugih! |
|
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mene zanima rade li oni dostavu, kako mi s juga da dođemo do boca?
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To bi trebale pitati. Sumnjam da baš kod tebe dori nema da netko ih uzima. A ako nije prevelika količina mogla bi ti ja pomoći!
|
|
anastazija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam takve bočice viđala kojekuda po trgovačkim centrima i poljoopskrbama, ali su skuplje bile nego kod bumbara. vjerojatno ih od tamo i nabavljaju... ali probaj vidjeti da li oni dostavljaju ili bar saznati tko u tvojoj blizini nabavlja od njih.
|
|
orca
Već proklijao Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma super...sad vidjela ove boce...imala bi ih par...
zna netko možda točne cijene?
se mogu možda kupiti preko interneta?
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Orca, cjenik ja imam. Samo mi pošalji podatak za koji tip boce.
Za kupnju internetom nisam upoznata. |
|
goga-osijek
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
andrea, mozes li mi u cjeniku pogledati koja je cijena za JEDRILICU, PESCE(RIBU) I VIOLINU 1,5? puuuuno hvala...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andrea a možeš li meni pogledati koliko koštaju ukrasni čepovi.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |