Caryopteris clandonensis (Kariopteris) |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moj caryopteris raste kao povijuša, naraste 30-tak cm ionda mu se grane počinju savijati prema zemlji a kolegica ima isti takav koji raste uspravno i visok je oko metar. od mojega ce -nadam se, na proljece biti sadnica jer sam ga stavila na zakorjenjivanje.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Rijeka
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasna biljčica, kad bih imala mjesta u dvorištu možda......
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, Kariopteris ti nije veliki grm, dosta je malen.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ću svog puštati da se njegovo plavetnilo spoji sa plavetnilom neba !! Uh...kaj smo to lijepo rekli !!! Da me čuje Horti, možda bi rekla da je to odličan ....haiku !!! Jel se to tako veli ili sam nekaj pobrkala !!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro ti ide haiku Free, dobro si to napisala.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da znaš da je imao malo cvjetića. imam negdje sliku.. moram je naći! Hvala draga! |
|
Rijeka
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cvijet je divan...nadam se da si ostvarila željeni oblik biljke
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
SlavujVk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sara hvala, imaš dobro pamćenje.
Ove godine ima lijep oblik, ali kao i ostale biljke, malo cvjetova. |
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |