Dogovori oko posjeta sajmu cvijeća |
Odgovori | Stranica <1 678 |
Korisnik | |
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja se nisam javljala jer sam znala da zbog obaveza nažalost neću moći u subotu da se nađem sa vama. (uz čuvanje unuka idemo i ovaj i slijedeći vikend na svadbe). Jako mi je žao jer bih vas sve jako rado vidjela. Inox, unuk i ja smo na Flori bili jučer i uživali smo u prekrasnom okruženju Bundeka (unuk kaže: Bunceka). Naravno, i u gepeku se našlo nešto zelenjave. Noćas prije spavanja sam u mislima bezuspješno pokušavala pronaći mjesto za nove biljkice. Sve mi je kao šipak puno i danas će biti problema gdje ih utrpati. Želim Vam ugodan boravak u Zagrebu!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad sam tek vidjela ovu temu ! Kako jos (opet,kao i uvijek )neznam ništa za subotu, možda bi bilo zgodno da dogovorite točno mjesto i vrijeme sastanka i napišete ga ovdje, pa se možda uspije još netko "zaletiti" tamo . Baš bi vas htjela vidjeti!
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje suputnice Korjenko i Triša već su sve napisale, tako da se radujem da ćemo u subotu prošetati Bundekom...Žao mi je da Zg ekipa neće biti brojnija, ali obaveze su obaveze..Vidim da Anastazija razmišlja doći, zato je pozivam da dođe i pridruži nam se...
|
|
sutra je novi dan
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo konkretno za sve koji nam se žele pridružiti: Sastanak je na glavnom ulazu (prvi ulaz kad se siđe s Avenije Većeslava Holjevca) u 13 sati. Ako ne stignete do tada, druga mogućnost da se nađemo je u 14 sati na mostu.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Bravo Andina, mi ćemo biti s tobom, a ako netko još doće ovako će nas lako naći.
Posebno se veselim pojačanju naše ekipe s Ninet, koja očito dolazi u vlastitom aranžmanu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Odgovori | Stranica <1 678 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |