Sajamovi cvijeća 2008 - Hrvatska |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
CANDIDA
Nedavno posijan Pridružen: 16 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 38 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
LUDBREG 2 - 4. SVIBNJA 2008.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vid' sama sebe citiram Ali, priblizava se i tko je u blizini neka svrati...i ja cu biti "sveprisutna " sva tri dana , naime imam rezervirano svoja 4 m2 pa cu malo izlagati svoje sličice i uratke vezane uz cvijeće...malo me hvata nervoza |
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Frida bit ću i ja....nadam se da ću uspiti spojiti dva dana....
Vidimo se... |
|
xenia64
Mladi grm Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas potvrđeno; izložba cvijeća u Novoj Gradiški od 9-11. 5. 2008.
Tema: balkonsko cvijeće
Admine, jel dolaziš sa svojim cvijećem? Organizatori su Društvo agronoma i Turistička zajednica Nova Gradiška.
|
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne pozabimo i ovo
|
|
CANDIDA
Nedavno posijan Pridružen: 16 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 38 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ljudi, upravo se vratih iz ludbrega, ma divote...mama mi se nakupovala fuksija i fuksija, karanfila, puzećih i nepuzećih, gerbera u teglama... a orhidejice, mljac... šparam za sljedeći sajam u varaždinu....
|
|
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja čini se ne samo da idem na Cvjetno proljeće u Ri. nago idem i na Zg. Art i to vjerojatno 30. ovog mjeseca.Ima da procvjetam ovaj mjesec.
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SISAK 15. - 18. svibnja 2008.g. Sajam cvijeća koji ću naravno otići vidjeti zato što mi je pod nosićem, za ostalo na žalost ove godine nemam vremena.
|
|
andreja
Nedavno posijan Pridružen: 08 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 45 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dali je netko bio u sisku na sajmu,dali ste vidjeli možda dali ima lukovica amarilisa
|
|
Branka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja danas idem pa ti javim popdne , još sutra imaš vremena doći , ajde i tebe ću primit u svoj skromni dom
|
|
andreja
Nedavno posijan Pridružen: 08 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 45 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajd bila bi ti zahvalna da mi pogledaš, ja namjeravam ići sutra, al bi htjela znati
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sutra je sajam i u Sl. Brodu!!!!
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
1. Međunarodna izložba cvijeća FLORA OS'08. održava se od 06. - 07 lipnja 2008. godine Osijek, prostor Unikoma ispred ZOO hotela, Tvrđavica bb. Podravljeto je na drugoj obali Drave, cvjetoljupci navalite
|
|
Mikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka,ispred Kontinentala od 25-28.09.2008.g.Sajam se zove FLORIJANA! |
|
Mikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i programa
P R O G R A M 25.09.2008. ČETVRTAK . 12,30h * svečano otvaranje · · LATICE POEZIJE – Ljubica Kolarić Dumić – rječka pjesnikinja govori stihove iz svojih zbirki pjesama. Dobitnica je Godišnje nagrade Grada Rijeke 2006. za izuzetan doprinos dječjoj književnosti i poetskoj riječi za djecu 26.09.2008. PETAK . 11,00h * VOLIM HRVATSKU, VOLIM RIJEKU – hotel CONTINENTAL -svečana dodjela nagrada Grada Rijeke i TZ Grada Rijeka za najuređenije vrtove, balkone, okućnice (iz teničkih razloga prebačeno za ponedjeljak u isto vrijeme) 17,00h * TRENUTAK ZA LAVANDU – o projektu podizanja nasada, sortama, proizvodima: Rasadnik AGROFARMACIJA i SVIJET BILJAKA iz Pule 27.09.2008. SUBOTA . 12,00h * RI-STARS - solisti glazbeno-scenske udruge, voditeljica Ksenija i Emir Grozdanić 12,30 h * EKO-ETNO MODNA REVIJA Vunarica Gorskog kotara i Trgovačeke i tekstilne Škole iz Rijeke. Organizator revije: Agencija MODEL` 15,00h * KALEMLJENJE KAKTUSA - Hrvoje BEŠLIĆ, Petrinja - Praktična radionica za posjetitelje sajma, polaznicima kaktus na poklon. 16,00h * “Što zapravo znamo o HIBISKUSU” zaljubljenik i uzgajivač DENIS BOJČIĆ, Split 28.09.2008. NEDJELJA . 12,00h * MORČIĆI i 14,30h * KALEMLJENJE KAKTUSA Hrvoje BEŠLIĆ, Petrinja Praktična radionica - polaznicima kaktus na poklon. ________________________________aa______________________________ SUORGANIZATORI: Grad Rijeka, TZ grada Rijeka POKROVITELJ: Udruženje obrtnika Rijeka SPONZOR: JADRAN HOTELI d.d. IZLOG GRADA RIJEKA: Cvjetni dizajn ROŽICA Rijeka SUPPORT: VBZ book shop RIJEKA MEDIJSKI POKROVITELJI: Radio mreža R1, Primorski radio, Radio Maximum, SWID Radio, Radio GORSKI KOTAR, Radio OTOK KRK, MOJ GRAD, Radio ISTRA, MOJ CVIJET ORGANIZATOR: ADRIA EXPO, Tel/fax: 691-537, 091/576-3180, adria.expo@ri.t-com.hr, www.adriaexpo.org |
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |