Decoupage works |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepo, favoriti su mi drzac za kuhinjske ubruse i spricaljka za cvijece :)
|
|
Sponzorirani linkovi | |
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
M&M dobro nam došli!!!
Radovi su super, čekam nove!!!
A i dotičnu pjevačicu obožavam!!!
|
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepo MM
dobronamdošli i puno radova nam pokazali |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
mallory&mickey
Novo sjeme Pridružen: 25 Studeni 2008 Lokacija: Cape Verde Status: Offline Bodovi: 14 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dugo nas nije bilo. Hvala svima na podršci, pohvalama i dobrodošlici. Imali smo gužvu, a nakon nje i stvaralačku krizu. No ne damo se...
mala i velika Nutella pepeljare 10 kn obje svijećnjaci Plodine 3,99 kn/kom boca, China-shop, jeftino staklenke, opet China-shop, 9 kn/kom prvi uspješni Craquelle Mislim da je od krastavaca, znate ono kad vam se odjednom jede sve samo da ispraznite staklenku... vjeverice na keramičkim posudama China-shop, 9 kn/kom limene kutije Plodine, 14,99 kn/3 kom Evo toliko od nas za ovaj put. Pozdrav svima. M&M |
|
lollypop
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve mi je pregenijalno
|
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wau pa vi ste bili jako vrijedni!!!
|
|
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepo, zbilja ste bili vrijedni. ove limene kutijice su mi
|
|
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni roza pikse , ma i zelene s njima....jaooooooooooooo
|
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo vas dvoje.....meni sve prekrasno, a vjeverice su mi bas slatkice...
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali svijecnjaciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
joj kupi mi 5 kompleta i posalji platim ti ...oces?
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |