ARBORETUM, Volčji potok, okolica LJubljane |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Zrinka
Već proklijao Pridružen: 04 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Jagoda, i ja sam bila tamo, skoro pa bi se upoznale
Bilo mi je prekrasno, poslikala sam preko 200 slika, pa možete misliti, pravi izlet za uživanje u mirisima, bojama, vizurama...malo ugođaja da podijelim sa vama... |
|
Sponzorirani linkovi | |
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme, pa sve bolje za boljim....
izdvajam ovu predzadnju sliku....ja bih tako nešto u vrtu... |
|
hamara
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a koooooooooolko roza cvećeka to bi ja! moram značu v deželu... Jagoda, hvala!
|
|
53rijeka
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 2310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..... a ca rec, saka beseda je prevec, boje da puscamo da nam rozice
svojim bojama uljepsaju ugodaj ka ca su tebe celi dan |
|
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jagoda i Zrinka hvala vam sto ste podijelile ovu ljepotu s nama... imatu svu ovu ljepotu od cvijeca u nasim vrtovima je malo potesko(osim nase Lantane ) ali ovaj jako lijep stol s stolicama bi se mogao napraviti ...Ovo bi trebalo pokazati Trisi,njen mm bi to sigurno napravio !! |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure prave ste sretnice da ste to sve vidjele uživo jer to stvarno treba doživjeti......hvala vam na slikama jer tako smo i mi osjetili barem malo sve te silne ljepote.
Ja bi bila izludila među tolikim tulipanima
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.....jednom ću i ja tamo.....
|
|
hamara
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja več tražim s kim bi i kad bi
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hamara trebalo bi nekakav bus nabaviti jer dobrovoljaca za odlazak neće biti teško naći.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Jagoda za prekrasne slike, dobila sam neke ideje za napraviti. Predivno
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
hamara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ili nek netko mlađi nađe bus a ja se samo ukrcam
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zrinka drago mi je da si i ti bila u Arboretumu...Zar si i ti bila u subotu 24.04.?Vidijela sam još nekoliko autobusa sa hrvatskim tablicama, možda si u jednom bila i ti....Šteta da se nismo srele, ali biti će valjda neka druga prilika...Vi ostale riječke cure, ja sam zvala tko želi ići, jer je bilo mjesta, ali nitko se nije odazvao, što je prava šteta...
|
|
sutra je novi dan
|
|
hamara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja nisam vidla poziv
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jagoda, Zrinka hvala vam za ovaj prekrasan cvjetni ugođaj. Nisam do sada čula za taj arboretum ali ovo je predivno. Mislim da bih se raspametila da sam bila s vama i vidjela ovolike prekrasne tulipane i ostalo cvijeće.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tek sad sam naletela ,srecom,na ovu temu ...ovo treba uzivo videti
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da smo vas Zrinka i ja razveselile sa slikama sa ovog predivnog mjesta....Bio je pravi gušt šetati i razgledavati sve zanimljivosti koje se tu nalaze....U vrijeme kad smo mi bile prevladavali su tulipani, uskoro će krenuti azaleje i rododendroni, zatim ruže...Takvo mjesto je lijepo u svako doba godine, ali ipak najljepše je u proljeće....Od kad su napravili postavu dinosaura privukli su djecu i naravno roditelje, koji dođu opuštati se i razveseliti djecu....Tu su i popratni ugostiteljski sadržaji, tako da ništa ne manjka...Za ljubitelje cvijeća tu je i veliki rasadnik i što drugo reći nego da je prekrasno mjesto koje nije daleko niti od Rijeke niti od Zagreba pa ga treba posjetiti ne samo jedamput....Meni je to bila druga posjeta...
|
|
sutra je novi dan
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne, predivne slikice!! Hvala vam!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |