Prigodna kombinacija malih sobnih biljaka |
Odgovori |
Korisnik | |
mima
Pustio korijenje Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 13 Prosinac 2007 u 13:20 |
Ja opet ne znam kako se biljke zovu ali meni to nije ni važno. Smjestila sam ih u jedan kut za predstojeće blagdane. Nakon toga ću ih razdvojiti i kombinirati s nekim drugim biljkama, a onu visoku ću u proljeće probati posaditi u vrtu. |
|
Sponzorirani linkovi | |
Hele
Mladi grm Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da je ova s bobicama ardisia crenata. Imaš topik.
|
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
Afrodita
Nedavno posijan Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I bršljan i božićna zvijezda, to sada susrećem u trgovini pa sam pročtala naziv
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mima,kombinacija je prelijepa. Ovu visoku,kako je ti zoveš,sam ja davno dobila za Božić i presadila sam je u vrt.Sad je pravi grm već(negdje je slika na forumu, al ko će to naći),jedina mana joj je što više nema bobica.Cvate,raste,ne smeta joj jaka zima no od bobica ništa. E tamo do sam i sliku stavila(ako uspijemo naći) tamo mi je netko odgovorio zašto nema bobica(oprašivanje ili nešto slično).E da,i vani će imati puno deblje i zelenije listove,moji su tamnozeleni sad.
|
|
alkemicar
Odrastao grm Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno izgleda
čak i bezimeno
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mima ova bobičasta je ardisia,pogledaj tu,iako mislim da je još negdje o noj pisalo.No sad ti bude lakše naći ako te šta zanima
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mima ovo je zajedno PJEKJASNO!!!!!
|
|
Matko
Već proklijao Pridružen: 15 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 181 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Billjke uvijek puno bolje izgledaju kada su na okupu, i sklopljene u jednu cjelinu, neg o kada je svaka biljka zasebe.
Ovo je prekrasno slika, i svaka čast na kombinaciji biljaka!!
Što bi Dina rekla
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
mima
Pustio korijenje Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala, hvala
|
|
gogica
Mladi grm Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super obožavam razne kombinacije biljaka
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |