Calamondin (x Citrofortunella mitis) |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako dobro izgleda još ako i miriši tako..
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Mari, krasan je i dekorativan, cvijet miriši poput svakog citrusa. Istodobno ima i cvijet i zeleni i zreli plod. Plodić je malecki, ukrasan u ovo zimsko doba kada su cvjetne biljke rijetke. Plodovi su gorkasti, a odlični su za korištenje u kulinarstvu.
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan ti je ,a sada i moj ide van....hvala ti na iscrpnom odgovoru.
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Meow
Novo sjeme Pridružen: 25 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 48 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bok svima! Kupila sam ovaj citrus u Ikei pa imam par pitanja.
Koliko cesto ga trebam zalijevati? Kada ga mogu iznijet na balkon? Poceli su mi cvjetovi opadati...to je normalno? Da li ga moram odmah presaditi ili da ga jos ovu godinu ostavim j zemlji u kojoj sam ga kupila? Imate li jos koji savjet oko uzgoja koji je vama pomogao? Hbala vam najljepsa! |
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |