Agave |
Odgovori | Stranica <1 131415 |
Korisnik | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala puno!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
zmaj
Pustio korijenje Pridružen: 08 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Limunika
Novo sjeme Pridružen: 03 Svibanj 2015 Lokacija: Zgb Status: Offline Bodovi: 12 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Agava je pustila male. Htjela bih posaditi jednog u teglu na balkon, ali nikad nisam radila tako nešto. Hoće li moći ona na balkonu ili u stanu živjeti? Da je posadim u običan supstrat ili treba posebnu zemlju? Možda onu za kaktuse? Je li to uopće dobra ideja sada? Unaprijed se zahvaljujem svakome tko mi odgovori na početnička pitanja.
|
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajde slikaj
da vidimo o kojoj agavi se radi
|
|
Limunika
Novo sjeme Pridružen: 03 Svibanj 2015 Lokacija: Zgb Status: Offline Bodovi: 12 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma joj, neće mi preko mobitela staviti sliku, ali radi se o ovoj najčešćoj vrsti koja se vidi na svakom uglu u gradovima pored mora. Mislim da je to agava americana.
|
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vau, agave americana u stan , no sve je moguće možda bi jedino bio
problem kada procvjeta. Cvijet je visok.
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neće procvjetati tako brzo. Treba joj 40 - 50 godina. Mislim da u posudi i neće procvjetati. Ove godine u mome kraju je prava poplava procvjetanih agava, baš ih je lijepo vidjeti. Ugibaju nakon cvatnje.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antonija stvarno ? Ja onda nebi imala sanse vidjeti taj cvijet !
|
|
AdrijanaM
Pustio korijenje Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da se pohvalim i svojim Agavama.
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/kaktusi/agave/82075.aspx -
|
|
AdrijanaM
Pustio korijenje Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/kaktusi/agave/82076.aspx -
|
|
AdrijanaM
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/kaktusi/agave/82077.aspx -
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Adrijana, krasne su ti agave. Ne znam o njima gotovo ništa pa moram pitati: Zar one prezimljuju vani u Čakovcu? Štitiš li ih čime od hladnoće?
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
AdrijanaM
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja svoje Agave svake zime brižno vadim iz zemlje i spremam u podrum. Bez zemlje , skupim im listove trakama i idu u podrum . Največu moraju nositi trojica jer je već dosta velika . Stavimo je onako smotanu u ležeći položaj na duguljasti vrtni stol i zatim u podrum. Nebi preživjele vani sigurno. Malo im par listova od ispod propadne , ali nadoknade to one .
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti na odgovoru. Zato su, dakle, tako lijepe i bujne. Doista daju vrtu onaj mediteranski "štih" .
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
AdrijanaM
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 131415 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |