Shashin dnevnik radova |
Odgovori | Stranica <1 373839 |
Korisnik | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedva čekam berbu. Ananas volim više od kestena!!!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Marina Ćorluka
Upravo klijam Pridružen: 02 Prosinac 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 124 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Probala sam već,stoji i na suši se valjda će kreniti,ali zar mu ne smeta zima i vlaga vani?
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....hmmm...pa nije vani,u kući je!?
Sad si me smela i išla sam pregledati poruke da vidim di sam to šta o njemu pisala.
Joooj,ja sam tu napisala da ne znam jel e primio ni di je ananas-u dvorištu.Ma to sam mislila na onaj kalikant-kod nas ga zovu ananas.
Oprosti ako sam te zbunila,ovaj,što sam ti opisala ,držim preko zime u kući a neki dan sam spomenula ananas-KALIKANT-grm otporan na hladnoću,cvjetovi mu mirišu po ananasu pa ga valjda stoga i zovu vrtni ananas.
|
|
Marina Ćorluka
Upravo klijam Pridružen: 02 Prosinac 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 124 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uh! sad mi je lakše sve me to zbunilo....ma nek smo mi skužili gdje je greška.
|
|
Odgovori | Stranica <1 373839 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |