Pordenone |
Odgovori | Stranica <1 91011 |
Korisnik | |
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo, hvala za slike
|
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala za slike i ovu malenu reportažu.
Super da ste se i na sajmu susreli i malo popričali :o)) Ja sam bio prije nekoliko godina u Padovi na sajmu a isto tako i u Pordenoneu i meni je bio zanimljiviji ovaj u Pordenoneu. Više cvijeća i prodajnog je karaktera. Dok onaj u Padovi je više profesionalnog karaktera tj. više uzgajivačima nekako namijenjen i više se oprema reklamira. Možda i nije tako ali sam ja stekao takav dojam. |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Camellia, hvala na predivnom izvještaju !! Mislim da si našla za svakog ponešto !! Baš si nas zadovoljila....... kao da smo bile tamo !!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Camellia lijepu si reportažu napravila. Ja ove godine nisam ništa slikala, nisam imala vremena. Žao mi je da se nismo srele, iako si srela našu prijateljicu Eldu.
Ja sam standardno kupila kameliju, citruse, lukovice, nešto sjemena i mirišljavu daphne. Za kupovinu biljaka dobila sam rođendanski bon od sina pa sam se opustila...
|
|
sutra je novi dan
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se sa Free! |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
najljepša je fotka s tradeskancijama...bravo Camellia
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Adrija10
Novo sjeme Pridružen: 11 Lipanj 2015 Lokacija: Varazdin Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka cast :D Lijepi izvjestaj.
|
|
Odgovori | Stranica <1 91011 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |