Dnevnik Arwen |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sasušile su se one u klijalištu.... one na terasi su , da kucnem o drvo ( kuc-kuc-kuc ) kao na slici od prije par dana |
|
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
jesam............. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pa ne bi se smjelo, ali ako i prestane svasti, brzo će se oporaviti od šoka i uljepšati ti dan s novim cvijetom.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
danas posadila dva gomolja ranunkule....
|
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vidim da se i ti znojiš, a i ja imam prvi put u životu tu ranunkulu (slomila jezik skoro), valjda će mi niknuti - ima već sigurno tri tjedna, ali ništa.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Arwen, ti si pravo vrijedna!
Šta si ti pelargonije od prošle godine?Negdje sam čitala da druge godine ne cvatu obilno, pa sam svoje dala svekrvi,a ja ću si opet kupiti uskoro!
|
|
![]() |
|
prošlo je već dana i dana od kada nisam ništa napisala...
doduše, ništa posebno se nije ni radilo, osim zalijevalo, pazilo, mazilo..... za koji dan ću staviti slikice novoniknulih biljčica, neke su baš jako lijepe |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |