No.3 Jesenski swap 2010. |
Odgovori | Stranica <1 789 |
Korisnik | |
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Idana
Nedavno posijan Pridružen: 25 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 69 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Carapice i ja smo malo fulale temu, vise smo u zimskom moodu, al samo da se zna ja sam prezadovoljna s svojim novim nausnicamaaaaa!
pohvale za sve ucesnike swapa, sve je super!
|
|
Svakoga dana, u svakom pogledu, sve više napredujem.
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nema veze jeste li pogrjesili temu,bitno je da ste sudjelovale,razmjenile swapove i da ste zadovoljne!
|
|
Čarapice
Upravo klijam Pridružen: 20 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 135 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam također prezadovoljna svojom novom torbicom. I toliko mi je lijepa da mi ju je žao nositi. Hvala još jednom Idani na tako lijepom i prekrasnom radu. Ja to nebi znala napraviti. Čak se i mom suprugu sviđa . Rekao je da si si baš dala truda i da je baš lijepa.
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo,srce mi je veliko ko kuća,najsretnija sam kad pročitam ovakve postove. bravo cure!
|
|
KIKA '56
Mladi grm Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-rosa poslala sam ti pp,odgovori kad stigneš,hvala..
|
|
Blue Bell
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme Pridružen: 10 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kada sam vidjela kakvim se međusobno poklonima darujete morala sam se i ja registrirati. samo se nadam da će biti još koje razmjene i da će netko poželjeti i moj "uradak"
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo da javimo da je otvoren novi swap:
|
|
Odgovori | Stranica <1 789 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi možete glasati u anketi |