Sobna begonija |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
šnjurko
Novo sjeme Pridružen: 17 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 9 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozz ljudi! moja begonija iz dana u dan vene...nije mi jasno jer sam pazila sa zalijevanjem ali dobila sam ju prije 14ak dana i u rekordnom roku su ispali cvjetici i sad su ostali neki zelenkasti pupovi koji se suse. listovi također se suse, iz dana u dan ona kopni. sto da radim?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
ella16
Nedavno posijan Pridružen: 31 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 46 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam danas nabavila jednu, žutu... već dugo si ju želim i sad tu čitam kako svima uredno rikavaju
a vidit ćemo kako će se ponašati
|
|
Zagreb - zapad
|
|
ella16
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo nakon tjedan dana, osušio se i otpao veći dio cvjetova.. i pupovi se suše.. bila je u kuhinji na prozoru, očito joj je pretoplo i tu i tamo dođe sunce...
a baš sam tužna
|
|
Zagreb - zapad
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus,hvala ti na savjetima.
Begonije su ti preljepe,a o bojama da se ni ne govori Ella16, počisti sve suhe cvijetiće,premjesti begoniju,prehranuj kako je opisa dr.Pinus pa da vidiš promjene.
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
ella16
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kaj je sve ova moja biljka preživjela.. Prestrašno! Nakon što je skoro riknula u kuhinji, presadila sam ju, obrezala i stavila na balkon u hladovinu. Cvala je cijelo proljeće i ljeto ko mutava.. Ponijela sam ju u novu kuću gdje se svo cvijeće napola smrzlo dok nas nije bilo par dana.. I sad ju gledam, sva je poluklonula, odbacila cvijetove,ali tjera nove listiće.. A jadna! Uz svu tu strku oko preseljenja, sama s bebom i nemogućom trogodišnjakinjom svo cvijeće sam zapustila :-(
|
|
Zagreb - zapad
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
sunandmoon
Novo sjeme Pridružen: 08 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
preeeeeeedivne su!!
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e.nona krasna je i k tome stalno u cvatu
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš sam s njom zadovoljna, u OBI-u je bila predivna crvena prije nekog vremena i ja ju ne kupih
|
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvi put sam sadila begonije- lukovice. Koliko im treba da niknu? Imate iskustva s njima?
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izvirili slabi izboji, jako sporo rastu |
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari imaš temu u podforumu balkonsko cvijeće: gomoljaste begonije, pa malo škicni, mislim da tamo ima dosta o toj vrsti. I moje gomoljaste su prošle godine kilavile, sporo rasle, kasno procvjetale.
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, dušo!
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |