Bundeve, tikve, tikvice |
Odgovori | Stranica <1 789 |
Korisnik | |
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislite na hokkaido? bojom odgovara, iako se ne vidi vrh pa nisam sigurna. kako to da raste medju grozdjem? moje su po zemlji?
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
Sponzorirani linkovi | |
akva
Već proklijao Pridružen: 05 Srpanj 2014 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 190 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bojom odgovara , ali oblikom ne jer je potpuno okrugla ...ostala mi je jedna sadnica pa sam je posadila kraj brajde , a ona se popela na nju i obilato rodila ...tikve su teške oko 5 kg .
|
|
Priroda je izvor života
|
|
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tocno, hokaido nisu potpuno okrugle... pa, kako god se zvala vjerujem da je sasvim ukusna
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
akva
Već proklijao Pridružen: 05 Srpanj 2014 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 190 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako je ukusna kao pečena i kao krem juhica
|
|
Priroda je izvor života
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mikica.dm
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam tih butternut, a moram priznati da ih nisam probala praviti na taj nacin. Morat cu isprobati
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Probaj, super su, a ja moram nabaviti sjeme za slijedeće proljeće. Ove tikvice mi je dala kuma kao male sadnice, no kako nisu dozorile nisam im mogla uzeti sjeme.
|
|
mikica.dm
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugice, povadim kad budem kuhala pa ti posaljem
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
zova
Pustio korijenje Pridružen: 21 Travanj 2014 Lokacija: bihrs Status: Offline Bodovi: 319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jeste li probali praviti rezance od buče?Ja vidjela u jednoj epizodi vrtlarice,izgledaju super,a i niskokalorični
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam, ali vidjela sam i ja i djeluje mi zanimljivo. Mislim si da nemam baš gdje sušiti, kod mene je vrlo malo prostora za razne zanimacije i hobije. Nažalost.
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da malo obnovimo temu...
Tko mi može dati savjet? Imam raznih tikvica posađeno u vrtu , samo cvjetaju a ploda niti jednoga,baš i ne rastu puno. Svaki dan polijevam ali ne pomaže..... |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Odgovori | Stranica <1 789 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |