Izrada Nakita od perlica |
Odgovori | Stranica <1 456 |
Korisnik | |
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme, predivan ti je nakit! Svaka čast na strpljenju
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepi komadi nakita a što je još važnije unikatni čestitam na strpljivosti i kreativnosti
|
|
gljiva
Novo sjeme Pridružen: 25 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čarapice pozdrav! Ustvari pozdrav svima od Gljive!!! Evo me prvi put sam na forumu! Čarapice moram ti priznati da su ti radovi prekrasni. Nedavno sam počela raditi i ja nešto takvo pa me zanima da li imaš šablone za to i ako imaš gdje ih nabavljaš jer sam malo tražila po netu a li ih je jako teško naći. Još jednom ugodan dan svima!
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav-do sada me nije zanimalo ovo stvaralaštvo.volim razne ''đinđe'',no uvijek sam ušla u trgovinu i kupila ono što mi se sviđalo,ali sinoć sam bila na ženskoj fešti i jedna gosp.je išla s radionice i donijela svoje radove.Tu je bilo svega i svačega.DIVOTA.Ja naravno nisam odoljela.
Od sinoć ne prestajem o tome razmišljati.ovi tvoji su također SUPER.
|
|
Nina22
Već proklijao Pridružen: 20 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 215 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nakit ti je predivan
Ja nemam strpljenja,ni talenta za takve stvari,pa se mogu samo diviti ovakvim radovima.Bravo! |
|
Senchy_VK
Novo sjeme Pridružen: 30 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svima! Budući da se i ja bavim izradom nakita, evo i mene na vašem forumu. Imam toga dosta za pokazati, ovdje ću okačiti samo par slikica, a opširnije možete vidjeti na mojoj web stranici: http://www.perlica-nakit.com
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema dugo Čarapice i njenih prekrasnih perlica
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
Čarapice
Upravo klijam Pridružen: 20 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 135 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://www.facebook.com/acarapic
|
|
Čarapice
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo ljudi , većinom sam na Facebooku na ovim stranicama pa me tu možete potražiti . Sada radim i neke druge stvari.
Vidimo se!!! |
|
elle93
Novo sjeme Pridružen: 02 Rujan 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cure , pogledala sam sve slike , ja sam se mislila pocet bavit od ponedjeljka izrazito bavit izradom nakita .. odlicno je ovo sto sam pogledala .. pa dal me mozete uvuc malo u to , kolika je cijena , gdje kupiti ... unaprijed zahvalna ...
|
|
Čarapice
Opcije poruke
Hvala(0)
|
LJudi na Facebooku sam ,,,ovdje baš i ne gledam kaj se dešava
|
|
Čarapice
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve ću vam tamo odgovoriti...samo pitajte....
|
|
Odgovori | Stranica <1 456 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |